Шала на страна стварно добри бендови носат да им ебам тоа татарскиот, ама што Пантера кога оригиналната постава изумрена им е, што ќе одам да гледам... Нешто налик кавер бенд ќе му дое ова.Кого го боли кур за концерт у Татаристан?
Малку далеку е од кавер со Анселмо,Рекс и бубњарот од Антракс и гитаристот Зак.Е сеа исто далеку дека ќе е таа Пантера од времето ама вреди да се иде.Дали па како фан на Пантера ме фаќа носталгија па се надевам дека ќе биде јако,ама ќе одам како и да е.Шала на страна стварно добри бендови носат да им ебам тоа татарскиот, ама што Пантера кога оригиналната постава изумрена им е, што ќе одам да гледам... Нешто налик кавер бенд ќе му дое ова.
nema da zgresis... go gledav phil anselmo & the iligals pred covid i pesnite od pantera mu bea odlicni mnogu blisku do najdobrite denovi na pantera. e sega deka fali dimbag ko pojava fali ama sve drugo e na mesto.Малку далеку е од кавер со Анселмо,Рекс и бубњарот од Антракс и гитаристот Зак.Е сеа исто далеку дека ќе е таа Пантера од времето ама вреди да се иде.Дали па како фан на Пантера ме фаќа носталгија па се надевам дека ќе биде јако,ама ќе одам како и да е.
Така ми дојде да се изразам... Убав помин! Па чекам да прочитам мислење за како си поминал.Малку далеку е од кавер со Анселмо,Рекс и бубњарот од Антракс и гитаристот Зак.Е сеа исто далеку дека ќе е таа Пантера од времето ама вреди да се иде.Дали па како фан на Пантера ме фаќа носталгија па се надевам дека ќе биде јако,ама ќе одам како и да е.