Палењето на амбасадите, режија на ЦИA?

• Креатор на темата Креатор на темата little miss
  • Време на започнување Време на започнување
мислам дека ова е безвезе

кај нас, во србија, и во близок комшилук пракса е палење амбасади

воопшто е непотребно да са ангажира циа со мапи и сличнно

доволно е една будала од 500.000 да викне "ја палиме амбасадата!!" и готово..

а што очекуваа америте? писменца/картички со пораки пред амбасада во знак на револт за насилно одземена територија?

мене лично уво ме заболе за косово, дури ми се полни душава кога знам без колку црковен имот ќе остане СПЦ, но зборам од аспект на србин.

Se gleda deka zboruvas od aspekt na srbin, zasto si srbin. Pazi da ne te zabole uvoto uste ednas. Toa bea divljaci, mnogu dobro pokazaa za se sto se sposobni, koljasi.

Mr.M[][]N;1179356 напиша:
Se gleda deka zboruvas od aspekt na srbin, zasto si srbin. Pazi da ne te zabole uvoto uste ednas. Toa bea divljaci, mnogu dobro pokazaa za se sto se sposobni, koljasi.

хахаха лелеел !!!!! Му рекло магарето на зајакот имаш големи уши:pos2: :pos2: :pos2: .Абе 100 години дивјаци сте племе сто бисе рекло и тоа ке останете :pos2: . Сега преку нокј демокрадци станавте боже миротворци .Ах со вас дали дали дасе смееее или да плаче чоек:pos2: :pos2:

Da ve prasam site -ste ja citale li Serdarot od Prlicev?Duri i da se prosti-ne se zaborava?Ako celo vreme se pravat vratki edni na drugi -ne se stasuva nigde,fintata e da se prosti???

22109584ms2.jpg

Da ve prasam site -ste ja citale li Serdarot od Prlicev?Duri i da se prosti-ne se zaborava?Ako celo vreme se pravat vratki edni na drugi -ne se stasuva nigde,fintata e da se prosti???

Простивме 1945.бевме рамноправни.се случи 2001.простивме пак .Период на исчекуванње.Арнаутите нисе крвни непријатели.:toe:

Простивме 1945.бевме рамноправни.се случи 2001.простивме пак .Период на исчекуванње.Арнаутите нисе крвни непријатели.:toe:
ej sto sakas da kazes so ova arnaut?mislis deka ke navredis nekogo??gresis,se navredis samosebesi i pokazuvas kolku dolu si...ete ot tuka mozes da razberas deka diplomata moze da ja kupis so pari ama kulturata....

I sto mislis ti , deka na amerikancite tolku im se vazni ambasadite ? Toa e obicna kukja, no ovoj cin srbite ke go platat skapo , dali na Kosovo ili Bosna nema vrska . Sreken sum sto gi napadnaa ambasadite , posto site se ubedeni deka srbite se zivotni koi ne zasluzuvaat da imat ni svoja drzava , a ne i Kosovo da go drzat, ova pokazuva deka Kosovo nikako ne smee da se vrati pod Srbija :) Thnx
:olee::bravo:
:toe: :toe:
samo ne znam kako ke reagira Makedonija... koga znaete deka Albancite nema da se zadovolat samo so Kosovo..tuku ke si prodolzat so Ilirija ( Zapadna Makedonija) i so del od Grcija..:nesvest: :nesvest: Ako im dozvolat da go zemat Kosovo ( a im dozvolija) ...crno ni ne pishuva... :salut:

Анаут(АРНАВУТЛАК) Е турски збор јас несум го измилил а што значи најди го во речник:pos2: :pos2: или сакаш јас да ти кажам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom