Останати вести од светот на фудбалот

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување

Buci

Il Padrino
Член од
4 август 2006
Мислења
300
Поени од реакции
2
primetiv deka ima mnogu stvari so treba da se kazat a nema posebna tema za niv.mislam deka temava e potrebna za kazuvanje na stavovi okolu razni utakmici desavki i vesti za koj nema prethodno otvorena tema.na primer povredeni igraci,rezultati....
ako sum greska "kanta" so drugo da kazam...

Јас мислам дека треба малку да конкретизираш. Или во поглед на темата, или да бидеш покреативен со нејзиниот наслов. Ако остане вака, ќе ја фрлиме во канта.

Нешто у принцип "Се за и околу најважната споредна ствар на светот"...и јас мислам дека треба да има општи теми за фудбал и баскет, но од друга страна тогаш би ги присоединил темите за Шпанска, Германска, Англиска и Италијанска лига се у една единствена тема, за да не се разводнува муабетот.

Флеш од Маракана

Навивачите на Звезда,популарните Делии чекаат за карти пред благајната на Маракана. Викаат дека владее незапамтено интересирање за реванш мечот со Милан.
34845251244e5b7219694c767119473.jpg

Ја залепив и како "важна тема". (а беше кандидат за во канта, у пичку...) :)

Денеска прочитав дека управата на Еспањол се жали на неспортски потег на Барселона поврзан со синоќешниот меч од суперкупот (кој што бај д веј го доби Барса на Монжуик 0-1 со гол на Жили). Барселона у тимот ги имаше и Пујол и Чави, играчите кои што Барса ги пријави како повредени и ги повлече од репрезентацијата само 2 дена пред мечот, но Чави одигра 60-тина минути, а Пујол беше заменет у 82 минута со Замброта.
Доколку Фифа се заинтересира за случајов, може да се очекува ригорозна казна за Барса.

dobro ime za temava vi teknalo...
a toa za delije...kako nema da bidat zainteresirani koga zvezda ima samo 1 gol negativa od milano...
ajde zvezda!!!!

Smiri se decko ne se vozbuduvaj tolku ja nesto naslusnav muabeti deka Zvezda gi suspendirale i deka bez publika ke bide mecot. Neznam kolku e tocno ama toa e.

Capo Kapistec напиша:
Smiri se decko ne se vozbuduvaj tolku ja nesto naslusnav muabeti deka Zvezda gi suspendirale i deka bez publika ke bide mecot. Neznam kolku e tocno ama toa e.
toa ke bide najgolema greska na uefa ako gi suspendira da igraat pred prazen stadion.site znaat deka na balkanot publika e bukvalno 12 igrac na domakinot.
DELIJE ZAKON!!!

Ќе биде натпреварот со публика. Црвена Ѕвезда ќе платат парична казна. 30000 швајцарски франци

Znaci sea mozam da odam!! Jupiiiii. Ke odam da si gi vidam moite idoli Gattuso, Kaka, Maldini, Nesta, Pippo...

a kako ke ides?ima organizirano kaj nas?i ne e malce kasno...ne e se prodadeno?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom