Вреѓаш животиња на автар , 5 пати попаметно од тебе.Луѓето ги запознав пред 4 години во кои само двапати стигнав да одам во РМ,и сега што правиме бе прч????? И ако ти кажам Полска ЕУ + транспорт поевтин?? Што правиме ако ти кажам дека пред 7 години човек кој го пратил еден мој другар ,прв пат го гледам во живот,го качив во кола го земав со мене овде ,2 години живееше кај мене во стан работа му најдов ,сега си ја повлече и жена му и децата и тука се средија.Знаеш ли колку Албанци се така дојдени овде???? Не знаеш ,твојот копитарски себичен алчен мозок не може да разбере некои работи.Не знам зашто си дозволувам да се навлекувам и коментирам дегенски постови од тебе ,му ја усравме темата на човекот.Сега ке излезе дека глумам месија на форумов .........идиот.За патриот да или не кажи ти ,под чија сукња цмиздреше 2001ва додека јас бев на прва борбена линија..
друже, ако си донел луге во шведска, и си им помогнал на македонци да избегаат од оваа бедотија има едно големо браво од мене... јас сегде бев низ свет, прошетав многу држави низ сите континенти. кај и да се обратев за помош од “нашите“ сите мавтаа со главите и викаа НЕМОЖАМ БЕ, ЗАКОНИ, ПРАВИЛА И КАЗНИ... да ги ебам у гз сите такви... на 3-ца да си им помогнал да успеат да се населат си помогнал многу и си ја наполнил квотата за твојот живот за добрини... затоа што тоа не се 3 добрини туку тоа се милион добрини, и спасени барем 10 човечки животи од мизерија и внатрешно распаѓање...

Социјалната Држава е извор на сите зла. Таа треба да биде најминимлна можна.
jea: