Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Да не отварам нови теми тука ќе прашам, имаше порано една серија иста како CSI само убиството или злочинот се прикажуваше прв и сите факти беа одма кажани, додека пак кај CSI се покажуваат на крај, и полицијата треба да го најде вистинскиот убиец додека ние гледачите го знаеме кој е...Ај ако се сети некој нека пише фала однапред cheers :D

Дајте некоја страна каде што можам да си изберам серија со посебен жанр, ако најдам да си ја симнам, се разбираме мислам:)
Било каква нека е, само каталог да има. Изгледав се што имав, т.е. ги стигнав до release date поновиве.

Дајте некоја страна каде што можам да си изберам серија со посебен жанр, ако најдам да си ја симнам, се разбираме мислам:)
Било каква нека е, само каталог да има. Изгледав се што имав, т.е. ги стигнав до release date поновиве.

Провери ја оваа ако не си ја нашол веќе http://www.episodeworld.com/
Има за секоја серија, поделени се во жарнови, кога искачаат епизодите, дискусии и општо за сериите :)

Серијата е одлична, би требало да ја погледнете.
Кој може нека ја зирне и Hawaii Five-0, интересна серија, remake на истоимената серија која се прикажувала во периодот од 1968-1980. Втора сезона е у тек.

Dodeka traat nekoi pauzi, poglednete ja i The Killing (2011), odlicna krimi serija, malku e spora no interesna prikazna ima, dosta e prevrtliva prikaznata, taman pomislis ke se razotkrie se i ke zavrsi sezonata odma drugo se vpletkuva.

Вреди ли да се погледне Supernatural? Има многу добар рејтинг на ИМДБ, а ми се гледа нешто од научна фантастика, бар додека не почне True Blood, а тоа е тек лето. Ова има доста сезони, па ај да видам, препорачувате да се гледа или?

Вреди ли да се погледне Supernatural? Има многу добар рејтинг на ИМДБ, а ми се гледа нешто од научна фантастика, бар додека не почне True Blood, а тоа е тек лето. Ова има доста сезони, па ај да видам, препорачувате да се гледа или?
Добра е серијата. Само за разлика од True Blood, оваа е малку повеќе наменета за тинејџерската популација. Сепак, има добри sci-fi моменти.

Добра е серијата. Само за разлика од True Blood, оваа е малку повеќе наменета за тинејџерската популација. Сепак, има добри sci-fi моменти.
Да не излезе дека е Волшебнички во машка верзија. Тоа не би го гледала :)

Dodeka traat nekoi pauzi, poglednete ja i The Killing (2011), odlicna krimi serija, malku e spora no interesna prikazna ima, dosta e prevrtliva prikaznata, taman pomislis ke se razotkrie se i ke zavrsi sezonata odma drugo se vpletkuva.
Веќе има отворена тема за серијава од ИОсоно и си има свое фан клубче :)

Да не излезе дека е Волшебнички во машка верзија. Тоа не би го гледала :)
Демек машката не чини, женската чини? Ццц :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom