G
_Ghost_
Гостин
Јас би ти ги препорачал Stargaet SG1, Atlantis и Farscape.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фринџ си ја гледал?Луѓе дај препорачајте ми добра научно-фантастична серија?
Е сега, да не е некој детски филм...
Можеби нешто како ова http://www.imdb.com/title/tt0452718/ - ЗАКОН серијал, многу голема штета што го укинаа.
Фала однапред
Фринџ си ја гледал?

Дајте некоја страна каде што можам да си изберам серија со посебен жанр, ако најдам да си ја симнам, се разбираме мислам
Било каква нека е, само каталог да има. Изгледав се што имав, т.е. ги стигнав до release date поновиве.

Изгледав десет епизоди за ден ипол, сега треба да чекамJa preporacuvam na site novata Homeland (2011) odlicna serija

Добра е серијата. Само за разлика од True Blood, оваа е малку повеќе наменета за тинејџерската популација. Сепак, има добри sci-fi моменти.Вреди ли да се погледне Supernatural? Има многу добар рејтинг на ИМДБ, а ми се гледа нешто од научна фантастика, бар додека не почне True Blood, а тоа е тек лето. Ова има доста сезони, па ај да видам, препорачувате да се гледа или?
Да не излезе дека е Волшебнички во машка верзија. Тоа не би го гледалаДобра е серијата. Само за разлика од True Blood, оваа е малку повеќе наменета за тинејџерската популација. Сепак, има добри sci-fi моменти.

Веќе има отворена тема за серијава од ИОсоно и си има свое фан клубчеDodeka traat nekoi pauzi, poglednete ja i The Killing (2011), odlicna krimi serija, malku e spora no interesna prikazna ima, dosta e prevrtliva prikaznata, taman pomislis ke se razotkrie se i ke zavrsi sezonata odma drugo se vpletkuva.

Демек машката не чини, женската чини? ЦццДа не излезе дека е Волшебнички во машка верзија. Тоа не би го гледала![]()

Веќе има отворена тема за серијава од ИОсоно и си има свое фан клубче
Демек машката не чини, женската чини? Ццц![]()