Башка и до халкидики ќе прошетате за џабалакИма начин да се збогатите, само треба да ја изберете вистинската партија, ќе попушете малку и готово.
П.С. повеќе оваа не е ограничено само за понежниот пол![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Башка и до халкидики ќе прошетате за џабалакИма начин да се збогатите, само треба да ја изберете вистинската партија, ќе попушете малку и готово.
П.С. повеќе оваа не е ограничено само за понежниот пол![]()
Биди благодарен што има такви луѓеа ние па изминатите 10 години толку се мачевме со адсенси, туркери, лансери, по цел ден клапај, истите пари одма се земале, ако не ни кажеше човекот не ќе знаевме
Toa ti e sistem do perfekcija. Cela ekipa, plus sekogas ima luge koi igraat okolu nego, sekako del od ekipata. Koga gledas od strana izgleda korektno, ama ne eЕве нешто уште полесно
собираш група од 5-6 лица и почнуваш
еден мора да биде главен мајстор со кибритчињата и да има долги и спретни прсти и да му се лепи топчето помеѓу прстите.
Двајца ќе ти требат за обезбедување напред и позади на 50-60м.
Двајца твој луѓе може и чичковци за играчи-мамачи на жртви.
Тие обично играат-фрлат пари ама и губат.
Еден телохранител на грбот ама и подигач на кутивчето со топчето.
На оваа финта најповеќе наседуват пролазниците мислат е сигурно.
Ако држиш иста локација на исто место,брзо ќе средиш со полиција.
Па се среќа..не мора да даваш фискални ниту отчет во УЈП.
Гледај ја сликава и учи.еве ја тајфата сите 4 лица напред се негови
еве ја и жртвата во зелено сако имоќен пензиониран потполковник а во друга прилика земјоделец или сточар кој само што ја продал стоката.
Ене го и едниот од циа-пазачот на опасности,на крајот од мостот.
![]()