Онлајн размена на пари

• Креатор на темата Креатор на темата Broda
  • Време на започнување Време на започнување

Broda

Ijackhammer.
Член од
6 февруари 2013
Мислења
259
Поени од реакции
141
Станува збор за размена на пари на пример од PayPal на Western Union и така натаму.
Дали некој има употребувано ваков сервис, и дали можете да ми препорачате страна или пак да направиме тука размена, имам пари на PayPal а ми требаат на WebMoney, Western Union, или на сметка.

Последно уредено:
Станува збор за размена на пари на пример од PayPal на Western Union и така натаму.
Дали некој има употребувано ваков сервис, и дали можете да ми препорачате страна или пак да направиме тука размена, имам пари на PayPal а ми требаат на WebMoney, Western Union, или на сметка.
Paypal не дозволува размена на пари :)

Прати ми пп за сумата. Сите опции се достапни

Ми требаат околу 65-6 долари на PayPal. Ако има некој што сака да прави замена и да ги добие парите во банка или на рака нека ме контактира во ПП.

pola dolar mi treba na neteller za da depoziram ne mi dostigat, imam 2 na payza...ako saka nekoj razmena :D

Минимално е 3.75e на нетелер за да испратиш на некого неможе само 1 $/e
nisto znaci se zaebav...za 4 centi taka ke dremat 5 dolari :D[DOUBLEPOST=1399132850][/DOUBLEPOST]daj neka mi napraj nekoj usluga, ako e minimum 3.75 neka mi pusti primer 4.50 ....mene mi treba 20-30 centi samo ..ke mu vratam 4.20, znaci zijan e 0.30
a za uslugata ke mu dam 2.10 na payza ...

Последно уредено:
Дали постои можност од wsterern union на webmoney да префрлам пари или готовина дирекно во банка на webmoney?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom