Омилени обувки (по можност со слики)

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
1118019_1_b.jpg

050505_stuart_02c.jpg

mnogu sakam da nosam ama ne mi e vreme da nosam

Ја ИЧ нејќам коа у град ќе видам девојчиња колку мене(14,15 години) како маваат штиклица.Незнам ама мене ми изгледа тоа на сељачење.Многу повеќе ми праи мерак убаво девојче кога ќе видам дека носи обични патики(Скечерс , Етнис итн. да не бројам фирми)

Omileni obuvki sekako ne mi se patikite.Najcesto nosam niski mokasinki, brodarici,ponekogas elegantna cipela na niska stikla,no bidejki baravte patiki,eve gi moite.
Adidas-A3-Garnett-Game-2-arton20669.jpg

betogrozdanov45 напиша:
Ја ИЧ нејќам коа у град ќе видам девојчиња колку мене(14,15 години) како маваат штиклица.Незнам ама мене ми изгледа тоа на сељачење.Многу повеќе ми праи мерак убаво девојче кога ќе видам дека носи обични патики(Скечерс , Етнис итн. да не бројам фирми)
...Ванс, Риф, ДиСи..
Се согласувам со тебе, поише ми изгледаат на теткици, отколку на девојчиња од 14-15 години.
Моментално имам ДиСи а, како најбољи би ги издвоил Риф, не за друго најубави модели имаат вака визуелно и најквалитетни се.

betogrozdanov45 напиша:
Незнам ама мене ми изгледа тоа на сељачење.Многу повеќе ми праи мерак убаво девојче кога ќе видам дека носи обични патики(Скечерс , Етнис итн. да не бројам фирми)

И тие за тебе се обични а....фирмосани патичиња.
Иначе шо не стаив слики тоаш...
172990712d9qe.jpg

shoesia457529uq.jpg

1733-134469-d.jpg

whamilton_black_blue.jpg

M9D7C77A01078174112-7318

Јас ги имам тие вторите, само моите се кафеави и знакчето ДиСи е како графит со растечени бои, абе закон!

05_jordans_2.jpg

denes si gi narachaf ovie najhappy sum uhhhhhhh

Абе најзакон обувка е ТОПЛИНКА, ама уште не им е дојдена модата и затоа сите ги носат само по дома. Како би било кога сите би искачале у град по топлинки (онакви као мечиња, зајчиња, пајачиња) !!!!!!!!!!!!!!!!!! :cheeky1::cheeky1::cheeky1::cheeky1::cheeky1::cheeky1::cheeky1::cheeky1:Штета неам некоја слика

Cipela nekoja besna ... epten sum zabegan po cipeli! A patiki nosam samo koa nosam trenerki ili epten sum sportski oblecen ... sto inee bas cesto :)

Кје купвам Конверс стартки ниски... ооооо ногу се јаки и ефтини! јеа!

noodle напиша:
Ja imam kako vtorite ama plavi

и јас ги имам вторите ама истите со розево а сакав на плаво ама немаше...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom