E
Epsilon
Гостин
Знам дека глава боли од некои hentai сцени, особено кога е*аваат чудовишта и вонземјани, но голема штета е да не му се даде шанса на Berserk и Gantz. (manga)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Meне фан сервисот ми е забавен, нормално до одредена граница ако све тоа е ок скоцкано.yuri, yaoi, hentai elementi koa ke vidam vo anime bez nikakva posebna pricina odven da bide filler odma sfakam deka e fan service i lame.
Fan service e nesto so najveke mrazam. Shouto treba da gi shokira i da gi privlece fanovite, nezavisno dali fanovite se soglasuvaat ili ne so sodrzinata. Ne smeat kreatorite da se potcinat na fanovite.Meне фан сервисот ми е забавен, нормално до одредена граница ако све тоа е ок скоцкано.
ако е за комична причина да а ако безвезе ставаат во кадар гради итн итн не ако сакам да гледам хентаи ќе си пуштам тоа не ми се мешаат во квалитетот на аниметоFan service e nesto so najveke mrazam. Shouto treba da gi shokira i da gi privlece fanovite, nezavisno dali fanovite se soglasuvaat ili ne so sodrzinata. Ne smeat kreatorite da se potcinat na fanovite.

Омилени ми се сенин и шонен, сакам да гледам психолошки, хорор, спортски или фул аут акција како ДБЗ или Едно Парче. Ич не ми се свиѓаат ечи, хентаи срањата. I'd rather die then watch that.![]()
Го имам глеано.ако сакаш спортско, борби/тепачки и зачинето со интересна комедија гледај Hajime no ippo.

било што од studio ghibli е помалку или повеќе добро.Spirited away - најдобар аниме филм што имам гледано, барав на нетфликс не можам да најдам друг ни приближно толку интересен.