Оглас на деценијата: Барам...

• Креатор на темата Креатор на темата Femme fatale
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Femme fatale

Љубената на Гаро
Член од
13 јуни 2016
Мислења
231
Поени од реакции
183
Локација
Лабораторијата на Гаро
Барам згоден дечко, малку повисок од мене кој ќе сака да доаѓа со мене на потенцијални места каде што може да бидам видена од бившиот. Колку сака нека го смета некој ова за глупаво, воопшто не ми е грижа. Целта е да бидам видена, малку да глумиме дека флертуваме и тоа е тоа. Дечкото си има гратис пијачка и благодарам од мене. Секој што сака да помогне може во ЛП да ми пише :D:D:D:D:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Јас непијам, нит се дрогирам, нит сум пушач, ак мојт за дневница да се договориме да те дружам. За флертувањето ќе се договориме накнадно.

Дневницата би се зголемувала пропорционално со убавината. Ако не си убав како него, ништо...

Стави слика да видиме дали вреди да се пријавуваме :toe:

А годините важни ли се (доаѓам ли во предвид)
дали БМВ е обавезно,или може и 101 од 1976 г.

Барам згоден дечко, малку повисок од мене кој ќе сака да доаѓа со мене на потенцијални места каде што може да бидам видена од бившиот. Колку сака нека го смета некој ова за глупаво, воопшто не ми е грижа. Целта е да бидам видена, малку да глумиме дека флертуваме и тоа е тоа. Дечкото си има гратис пијачка и благодарам од мене. Секој што сака да помогне може во ЛП да ми пише :D:D:D:D:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Благодарноста е орална?

Нека е не ме вреѓаш ама баш ич :):)
Не е вреѓање па ти. Само проверувам колку е сериозен работодавецот. Нема ваљда да си го трошам времето на несериозни работи.:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom