Обавештење за јавност

• Креатор на темата Креатор на темата Let 3
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.280
некни ми беше роденден....
никој не ми честита. (освен што добив ваучер од админите за недела дена летовање во Охрид за две особи.. али то е друго)

никој не ми честита. (освен што добив ваучер од админите за недела дена летовање во Охрид за две особи.. али то е друго)
Epa srekjen :) Kasno e ama aj sea ke ti cestitam za Ubavo da pominis vo Ohrid :)
Let3, nemoj da pagjas vo depresija za toa...mislevme deka go napusti forumot :) Taka nesto procitav na edna tema :D

Epa srekjen :) Kasno e ama aj sea ke ti cestitam za Ubavo da pominis vo Ohrid :)
Let3, nemoj da pagjas vo depresija za toa...mislevme deka go napusti forumot :) Taka nesto procitav na edna tema :D
Не е прв пат разни дезинформации да се пласираат во јавноста, сетете се само она “Исус не воскреснал“, “Хитлер е жив и избега во Аргентина“, “Американците се спуштија на месечината“, “Лет 3 напуштил форум“.....

.....каков е тој роденден без частење....па макар и виртуелно :) ....
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН

П.С. Другпат давај соопштенија на време....да може човек виртуелно да ти истегне уши

Let-чо, со извинење за каснењето, се најубаво! :pipi:
birthday_funny12.gif

Нека ти е со помин.
И догодина пак. ;)

.....каков е тој роденден без частење....па макар и виртуелно :) ....
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН

П.С. Другпат давај соопштенија на време....да може човек виртуелно да ти истегне уши

Бев на третман заради сеир баш тоа време инаку ќе добиевте сите покана за хепенинг
--- надополнето: Jul 11, 2011 8:00 AM ---
Let-чо, со извинење за каснењето, се најубаво! :pipi:
birthday_funny12.gif

би можел да средам реприза....

Шегобиец низаеден!Со закаснување , се најубо! ;)

епа среќен нека ти е , гледам админите во наше име те почастиле :)

Среќен роденден за форумџијата со најзабеган, ама сепак инвентивен, и уникатен хумористичен стил :)

Треба да се одбележи некако,незнам дали треба да се прослави ..Сепак ,вакво нешто како тебе, мајка по втор пат не раѓа. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom