Абе денеска што беше финтата, на Антена цел ден пуштаа такви песни? Денес не е ни Нова Година нити Божиќ, изгледа ги фати новогодишна еуфорија тие таму, како подредоа едно 2 саати само тоа го пуштаа 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

this year to save me from tears i'll give it to someone special....A koja bese onaa:
Last Christmas I gave u my love,
the next day u give it away.
Овие ги сакам.Ги сакате ли новогодишните и божиќните песни? Оние празничните Jingle Bells, Santa Claus Is Coming To Town, Jingle Bell Rock
Имаше порано од Дизни една видео компилација направена, нешто како цртан филм, ама со песниве... 24/7 ми беше пуштена лентата. Сите ги имам, само што не знам кај сум ги зашуткала.
Last Chrismas ми е омилена, и една песна од Селин Дион, ама не знам како се викаше.и овие “комерцијалните“ All I Want For Christmas Is You (Mariah Carey), My Christmas Song For You (Melissa Manchester) итн., или ве нервира самата помисла?
Last Chrismas ми е омилена, и една песна од Селин Дион, ама не знам како се викаше.