Нови телефони од Т-мобиле!

• Креатор на темата Креатор на темата Tyson
  • Време на започнување Време на започнување
попладне треба да земам еден од овие 2 па предложете кој?
како што гледам повеќе се за Text от па кажете искуства ??

техт друже другиов е каде каде послаб и е помал тастатурата мора со пенкалцево да ја чепкаш а кога ќе ти се уклучи тастатурата отиде 60% од екранот и имаш само 40% од екранот за користење.........

Прееска ги видов новите два модели кои се продаваат по многу ниска и луда цена 4000 денари во припејд.Еве ги.Телефониве се лудница мора да најдам ваков бидејќи во сите продавници во Струмица снема се за рок од 2 саата а во салонот нема.Дали купил некој???? :smir:

http://www.t-mobile.com.mk/public/d...E52C548DC90754883E089CEE9&itemid=6242&tabid=1

http://www.t-mobile.com.mk/public/d...E52C548DC90754883E089CEE9&itemid=6122&tabid=1

Мене ми се баш супер..Јас би зел да немав мобилен..:toe:

го зедов текстот и задоволен од виденото досега
како за втор телефон е супер за вториот број
го зедов без пари во поспејд

инаку си имам Н73 :smir:

Dvata modeli se na t-mobile i se neshto kako kopii na HTC no so malku razlicen dizajn. Tachot e interesen, a tekstot e za brzo pishuvanje. imaat memoriski kartici i celosna dopolnitelna oprema. ednostavno receno ako saka nekoj vo Prilep gi imashe deneska.

jas go zedov ovoj so touch i da ti kazam eptem sum zadovolen kako za vtor telefon
dosta precizno raboti toucht-ot a ako neso ne vi stima moze da se kalibrira porakite odat dosta brzo so stiloto. napraviv sporedba i razlika vo pisuvanje na poraka so obicna tastatura i so ovaa so stiloto e 2-3 sekundi taka da brzo ke se naviknete. ima ogromen ekran ednostaven e gi ima site potrebni opcii dobro vibrira jak zvuk i 2gb micro kartica a i dosta e brz. inaku baterijata so mnogu "cackanje" mu ide za 2 dena a moze da se ukluci i energy saver ili taka nekako taka da moze da trae. ima i radio, bt. dobar si e telefonot za parite nz so bi mozele da dobiete novo :toe:

Јас го земав t-mobile vairy touch само неможам да најдам скајп за него или некој друг chat програм ,па ако некој знае нека напише од каде да симнам

ја вчера зедов Нокиа 5630 Икспрес мјузик ... мн убаво телефонче со 3,2Мегапиксели камерче, Симбијан ОС, Вај-Фај .... мислам... ЏАМ ! :helou:

Денес го земав VAIRY TEXT па ќе видиме како ќе работи би требало да е добар

slucajno primetiv ja namalile cenata na 1mb internet i toa vo:
постпејд тарифи 30 15den 1MB
припејд тарифи 30 20den 1MB
Business тарифи 30 10 ден 1MB

абе добро е тоа ама пак е многу, мислам дека може и 5ден. за МБ

Ја имам некое искуство со 2та, како прво и прво ни едниот ни другиот не се кинески тој на тач ви е ZTE, незнам точно кај се произведува ама 100% не е кинески а има ист софтвер како кинески и мене не ми остави баш нешо посебен впечаток, а алкателот имав можност повеке да го расчепкам и за цената е премија значи иако е алкател јас би го земал дефинитивно тај поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom