Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
jasno e deka mnozinski del od clenovite kako i licnostite na funkcija na ZNAM se bivsi clenovi i simpatizeri na SDS, no toa ne e tema na moabetot.Не е никаква тајна кое е и од каде е членството во „ЗНАМ„...ниту можам да се сетам на некој нивен успех, небитно за која тема или потреба.
...Миле Цеков го избрале и го направиле пратеник како член на ЗНАМ и го изгласале (и тоа прв на листата на пратеници), а не индивидуална активност, со собирање на потписи за да влезе во политиката, па сега ќе измислува топла вода, па исто како оној Илир Демири ќе дејствуваат независно,
... нема тука независно, кој и како те одбрале така ќе делуваш, те избрале пред плакат со Максим Димитриески и народ кој се собрал за ЗНАМ, а не лично за тебе - Миле Цеков, се откажуваш од ЗНАМ, чао довиџења, му се одзема пратеничкото место и се поставува следниот член од ЗНАМ кога биле изборите, како пратеник од дотичната партија зошто овој ја напушта партијата ЗНАМ и тука се зваршува негова пратеничка кариера, а не сега кој како ќе му прдне на гзот ќе станува независен, на нешто што е зависен избран!
Прегледај го приврзокот 476389Прегледај го приврзокот 476392
... членувал во шест Комисии, при секое собирање и состанок од тие комисии колку добивал финасиски средства?
Прегледај го приврзокот 476390
...на 35 години со ваква имотна состојба богами треба да се провери како тоа го стекнал?