Новата Влада на ВМРО ДПМНЕ/ВРЕДИ/ЗНАМ

• Креатор на темата Креатор на темата bijons
  • Време на започнување Време на започнување
Не е никаква тајна кое е и од каде е членството во „ЗНАМ„...ниту можам да се сетам на некој нивен успех, небитно за која тема или потреба.

Не е никаква тајна кое е и од каде е членството во „ЗНАМ„...ниту можам да се сетам на некој нивен успех, небитно за која тема или потреба.
jasno e deka mnozinski del od clenovite kako i licnostite na funkcija na ZNAM se bivsi clenovi i simpatizeri na SDS, no toa ne e tema na moabetot.

samiot poteg na Mile ukazuva na seriozni interni problemi na ZNAM i ja potvrduva tezata deka se privezok partija na DPMNE.

za uspeh, relativno e, no prvo pojavuvanje na izbori i dobivanje na ist broj na pratenici kako Levica koja daleku podolgo postoi ne e za zameruvanje

toj izboren rezultat na naredni izbori sigurno nema da go povtorat, po se deluva deka ke zavrshat kako NSDP.

...Миле Цеков го избрале и го направиле пратеник како член на ЗНАМ и го изгласале (и тоа прв на листата на пратеници), а не индивидуална активност, со собирање на потписи за да влезе во политиката, па сега ќе измислува топла вода, па исто како оној Илир Демири ќе дејствуваат независно,

... нема тука независно, кој и како те одбрале така ќе делуваш, те избрале пред плакат со Максим Димитриески и народ кој се собрал за ЗНАМ, а не лично за тебе - Миле Цеков, се откажуваш од ЗНАМ, чао довиџења, му се одзема пратеничкото место и се поставува следниот член од ЗНАМ кога биле изборите, како пратеник од дотичната партија зошто овој ја напушта партијата ЗНАМ и тука се зваршува негова пратеничка кариера, а не сега кој како ќе му прдне на гзот ќе станува независен, на нешто што е зависен избран!

Прегледај го приврзокот 476389Прегледај го приврзокот 476392

... членувал во шест Комисии, при секое собирање и состанок од тие комисии колку добивал финасиски средства?

Прегледај го приврзокот 476390

...на 35 години со ваква имотна состојба богами треба да се провери како тоа го стекнал?

Така беше порано, но го сменија законот и започнаа пратениците да се продаваат. А дали овој пратеник се продал ќе се види.
Но, дали вака би реагирал и ако некој од СДСМ излезе и стане независен?
Не верувам.

Back
На врв Bottom