1.Од толку што чистевме ние по Хрватска од самата возбуда од тоа 350.000 срби беа протерани од таму само од чиста возбуда.
2.Во Босна секој правеше чистење а највеќе муџахедините,но гледам дека западњачка пропаганда влијае бааги во Македонија.
3.Борба со терористи на Космет ти ја викаш етничко чистење?Еден аплауз за тебеlee:
lee:
1.Ај да не баратаме со бројки.Како и да свртиш нели Аркан и компанија немаат конкуренција кога е во прашање етничкото чистење.
Кој име крив што ги избркаа?Си направија држава ги насскаа таквите како тебе кои седеа 1000 км далеку,и кога требаше да им ја браните државата кај беа заштитниците на српската земја?Кај беше Аркан кој велеше нико нече газити по српска огњишта(сеа ми текна он ги чекаше во Србија и ги нудеше да му го пушат)?Кај беше Станишиќ,Легија,Слобо?И најважно кај беше ти?Ги згазија Хрватите за 24 саата.Ајде класика ке речеш НАТО им помогна авијција ова она.Па ке те прашам 91 и Србите имаа и авијација и тенкови и топови и се.Хрватите ништо.Што не ги поразивте?Истото важи и во Босна.Што не си ги одбранивте?За Косово повторно они па бетер од другиве ништо немаа,ги исселија сите комплет и на крај пак избегаа Србите.Кај беше тогаш ти да отидеш организирајте се и бранете го бе.
2.Пази најубавата емисија за војната во Босна ја направи Б-92.Српска телевизија.Легија и компанија му продавале оружје на 5 корпус во Бихач.Зборови на Манојло Милованович началник на штаб на ВРС.Старешина до коска.Беше командант на гарнизонот во Велес.Главата ја оставам дека не лаже.Па не знам каков доказ да изнесеш.Аркан тепал старешини на ВРС,црвените беретки претепаа генерал во зајачар ако се сеќавам постои и цел запис за таа случка.И сега јас сум ти крив за бегалците?
3.Ја на стенковец не сретнав ниту еден вооружен терорист.1 000 000 цивили во туѓа земја единствено им успеа на овие Тутси и другиве кои беа,и на Србија во Косово.
Благодарам за аплаузот.
lee: