Нова Македонска РОК ЅВЕЗДА!!

• Креатор на темата Креатор на темата Goxyto
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурно татко му е кајгански форумџија, па ве исчитал сите по ред како го реметите неговото дете. И сакал, неќел човекот морал да го тргне видеото.

Кажете ми кој не се глупирал или "уфилмувал" како дете? Барем се
"уфилмува" со гитара \m/
Hit me with your best shot! Барем не е разАцаЛукасено уште од мало...
На деца мали им се сеирите бе :вонзем:

Па сите сме се се глупирале, јас знам и дури на перална сум се качувал и пејал ама барем не сум снимал и ставал одма на интернет како овие генерации..:facepalm:

Па сите сме се се глупирале, јас знам и дури на перална сум се качувал и пејал ама барем не сум снимал и ставал одма на интернет како овие генерации..:facepalm:

Било која генерација од постарите да растеше со интернет кујзнај што ќе не се нагледавме.
Остејте ги децава нека се трошат како им е волја кога веќе не вреѓаат или сметаат некому на било кој начин. Реметете ги тинејџериве постари кога имаат ретардиран испад наместо на ебење да мислат и да се концентрираат, ова ептен детенце е ебаго...:)

А ти кога си бил на негова возраст интернетот бил прометен како што е сега ?
Исти к*р ќе било и пред 20-30 години.

Ок, ова не било в ред...а оние на факултет шо не се во состојба со години да пополнат една иста уплатница и формулари 2 пати во годината ? :unsure:

^ баш денес!

„Сине, ај потпиши се овде мамино, да не ни помине редот, да уплатиме па ќе те однесам дома, а јас на работа.“

Ерм. 18-19 години имаш бе ало! Креп! :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom