Ноќен клуб Хавана

• Креатор на темата Креатор на темата mary_jane
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
По долгогодишната цензура на летната рок сцена во Градскиот парк, ноќниот клуб Хавана повторно отвара :)
Местенцево е супер, најголема предност му е што е на отворено, за разлика од Маркана, Кастро, Балет и остали рок местенца. Хавана сега го отвара Хусо (предпоставувам повеќето што одат по вакви местенца го знаат, Хусо исто така го држи и Клуб на новинари и дечкото го бива за организација и журчиња) и момците од Eye Cue.
Целиот распоред на свирките баш и не го знам меѓутоа денес отвараат со Brakedown (Пеце од Суперхикс), утре се South Park- Светле и екипа, сабота Eye cue, недела ако не се лажам се Day off...и толку запамтив :) ако некој го знае остатокот од распоредот, нека го пише,
е сеа а влез незнам дали се плаќаше не памтам, како и да е, местенцево е одлично па кајгана алтернативци, се гледаме таму :vozbud:

Шуќур :) Ајде, забава за септември!

А во колку саатот почнува?

:je: :je: :je: :je: :je: :je: :je:
Не е мој стил да пишувам само смајлиња. Ама среќен сум за рокерско местенце на отворено. Јес да сезонава е во залез веќе, ама се надевам дека нема да врне во сабота и ќе се изрокам поштено :)

Смениле со фазонот Хавана, Знам беше дискотека и ечеше српско од неа ама чим сега го направиле вака би можело да се отиде некогаш.

Беше некој??:vozbud: Јас бев и беше супер:drk: сите фацки од маркана, кастро, балет беа собрани на едно место, среќа ние покасно отидовме, околу 2 инаку предходно било гунгула, како и да е, се дишеше и имаше прекрасна атмносфера :pipi:

Јас најверојатно ќе одам во сабота. па ќе пишам импресии :)

Ја не знаев дека ваква шема напраиле во Ха'вана :) ај може вечер ќе се стаиме да видиме шо како зашо итн...

Местото... ОК, убаво е, отворено е, има дрва :)
Народот, па скоро сите рокери од градов се собрале на едно место :)
Оваа сабота бев таму.
Картата е 100ка со конзумација.
Леле бендот во саботата TEENYAAAA!!!

Туку да ме мрчам премногу, во вторник доаѓаат ПАРКЕТИ :je:

Видов една девојка се ладеше со флаер, и ѕирнав банрзинка, после тоа видов дека од задната страна има и програма за цела недела, ама ми беше срам пак да и го барам флаерот за да видам.

Во меѓувреме успеав да најдам и програма за местово
ProgramaHavanasmall.jpg

А ќе ја свират "..и затоа вежба балет.." :pos: ??? My favourite !!!
Ајде ако испадне вечер слободен термин + асално договарање, ќе се тркне да се чујат лудациве :)

могуче е да се отиде на Паркети, е сеа Тончи дали знаеш дали картата е иста цена или?? и тоа треба да се има во предвид :pipi:

Концертот на „Паркети“ почнува во 22 часот, а билетите чинат 150 денари.

Јас обично не им верувам на Време ама ова верно ми звучи. Уште да пишува дали има конзумација со картата :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom