Нехигиена и запоставеност во врска/брак

• Креатор на темата Креатор на темата Хоуп
  • Време на започнување Време на започнување
Шо и да ми се дешавало, не сум се запоставила хигиенски, и гледам да искачам средена од дома. У секој поглед. И алишта чисти, испеглани, коса, лице, нокти. Туш е пола здравје. Психа ми ресетира.
Ми фали кога имав када. У средно ко 40 год жена пиев вино, цигара, ќе отворев прозор од вц и лежи саат време ко утка. Милина.
Рак е само за у вода. :ojeaa: :angel: :noze:

Шо и да ми се дешавало, не сум се запоставила хигиенски, и гледам да искачам средена од дома. У секој поглед. И алишта чисти, испеглани, коса, лице, нокти. Туш е пола здравје. Психа ми ресетира.
Ми фали кога имав када. У средно ко 40 год жена пиев вино, цигара, ќе отворев прозор од вц и лежи саат време ко утка. Милина.
Рак е само за у вода. :ojeaa: :angel: :noze:
A водолија?

Mace provokativni muabeti ne se i navredlivi
Доби казнени поени за сеир во теми кои не се во „Чек дис аут“, а со казнените поени си доби и автоматски бан.
Пред да се вратиш, преиспитај се кои делови од форумот за за сеир, а кои за дискусии. Ако немаш што да кажеш на некоја тема, никој не те тера да пишуваш и да ги оптеретуваш со небитни работи.

Се спрема за девојачко у кое ке биде он жиголо :icon_mrgr:

Иначе мит е дека џипсиња су пред мтв, пред мкц су.
На времето на транз журке у мкц ке искочесмо да дувнемо некој дим џоинт и глеамо ги чучиф и се грееф на мал огањ.
Ми истрипани мислесмо дека су некои црни ѕвончице од Петар Пан хаха.

Се спрема за девојачко у кое ке биде он жиголо :icon_mrgr:

Иначе мит е дека џипсиња су пред мтв, пред мкц су.
На времето на транз журке у мкц ке искочесмо да дувнемо некој дим џоинт и глеамо ги чучиф и се грееф на мал огањ.
Ми истрипани мислесмо дека су некои црни ѕвончице од Петар Пан хаха.
Да, ја го спремав за девојачкото му дадов некои tips and tricks. Ама не беше тоа да не се капи две и пол недели, ова нешто ново е. :D

Да, ја го спремав за девојачкото му дадов некои tips and tricks. Ама не беше тоа да не се капи две и пол недели, ова нешто ново е. :D
Па постепено иде тој, да не му дојде превише. Ск се бања на недељу ипол, а кд ке дојде време летоска за девојачко ке почне да се тушира на пола саат.
Градација.

Има да им га запали либидо само што ке га остаи такси пред зграду.
Кур на лаванду ке му копа на километар ипол :ROFLMAO:
Кд ке прдне, кардамом у праф ке му искача преко панталоне.

Back
На врв Bottom