Необично видео од мртов вонземјанин?

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.524
Поени од реакции
1.946
Локација
Скопје
getImageThumbnail.php

Необично видео од Русија се појави на интернет на кое наводно е прикажано мртво тело на вонземјанин.

Видеото е направено во руската република Бурјатија, недалеку од местото на кое пред околу месец наводно паднало НЛО, пренесуваат руските медиуми. Автентичноста на снимката не е потврдена.

Руската агенција Интер факс пред околу месец информирала за падот на НЛО-то, кое наводно се урнало во шумата во близина на село во регионот Иркутск.

Стотина жители на селото тврделе дека голем објект со розева и плава боја виделе како забрзано се движи кон земјата. Според нивните тврдења ударот во Земјата бил многу силен. /www.kanal5.com.mk

http://www.kanal5.com.mk/default.aspx?mId=101&eventId=74014&tip=video

Добро би било да се анализира телото ми изгледа доста реално.

Зашто мора секогаш вонземјаните да имаат човечки лик?
Изобличени се но ги имаат сите надворешни видливи делови што ги има и човекот, глава, 2 очи врат, уста нос. Мислам која е веројатноста толку слични да сме ако веке постојат?
Јас пак мислам дека е некаква глупост, измислена од човекот.

Зашто мора секогаш вонземјаните да имаат човечки лик?
Изобличени се но ги имаат сите надворешни видливи делови што ги има и човекот, глава, 2 очи врат, уста нос. Мислам која е веројатноста толку слични да сме ако веке постојат?
Јас пак мислам дека е некаква глупост, измислена од човекот.

А ние зашто имаме 2 нозе, 2 раце, глава, нос, врат? Заради условите кои ги имаме на планетава т.е. еволуцијата така не оформирала. И сега сигурно ќе нема баш развиени организми на планети кои се многу различни од нашава па затоа и нормално ќе бидат слични на нас луѓето.

Епа штом нашле нешто нека истражат сега што е.
Мене ми личи на поприлично развиен и абортиран фетус во распаѓање од некој вид.

Дај малце разчепкајте пред да објавувате нешто или само билдај постови , па види бе брату во ВОНЗЕМЈАНИ НЛО , таму ја објавив оваа вест ВЧЕРА! А не само отвори мистерии и објави без да видиш претходно дали ја има истата

Епа штом нашле нешто нека истражат сега што е.
Мене ми личи на поприлично развиен и абортиран фетус во распаѓање од некој вид.
Доста е големко за фетус или за бебе, мада можно е да е дете :| ........

А ние зашто имаме 2 нозе, 2 раце, глава, нос, врат? Заради условите кои ги имаме на планетава т.е. еволуцијата така не оформирала. И сега сигурно ќе нема баш развиени организми на планети кои се многу различни од нашава па затоа и нормално ќе бидат слични на нас луѓето.

a od kade znaeme kakva forma imaat od daleku se gleda deka e dobro napraven model na kukla vo denesno vreme ne e tesko da se napravi edna takva

Е де Сив вонземјанин на нашки така би требало да дојде. Инаку се безполови клонови и ги користат како физички работници овие другиве, нема никаква мистерија тука.

Која е веројатноста... не сме виделе никад вонземјанин сите си прават свои верзии горе долу слични што ги глеаме по филмови , слики и слично... и доага вонземјанец и оппп баш како што сме го замислувале ( како И Т ) ... Булшит !:tapp:

Која е веројатноста... не сме виделе никад вонземјанин сите си прават свои верзии горе долу слични што ги глеаме по филмови , слики и слично... и доага вонземјанец и оппп баш како што сме го замислувале ( како И Т ) ... Булшит !:tapp:

Тоа ти е пропаганда за кога ќе го видиш да мислиш дека халуцинираш, и имаш бујна фантазија поради многу филмови гледање.

Чудо како вонземјаниве паѓаат само во Америка и Русија.

:tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom