NBA сезона 2009/2010

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
UTRE POCNUVA CUDESIJATA KOSRKA,UZIVANJEEEEEEEEEE,UZIVAJTE DECKI!!!

BRANDON ROY OUT cel playoffs AMAR'E i NASH partali serijava prva ah ROY.

Chombe

LUHG
Член од
16 април 2010
Мислења
24
Поени од реакции
4
Лејкерси доколку имаат среќа со повредите, мислам дека пак ќе играат финале, а зошто и да не го добијат!

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.558
Поени од реакции
2.521
На исток се знае кој ќе иде даље, на Запад ќе биде интересно Денвер-Јута и Далас - С. Антонио, мада СА го губат здивот последниве години, така да очекувам Далас да помине. Западот годинава најизедначен, од првиот до осмиот само 7 победи разлика.
Лејкерс FTW!

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
не го отрфалајте туку-така милвоки да ве потсетам само колку беа разиграни на крајов :)
Не викам ништо супер се.Ред им е повреден и пред да ја почнат таа феноменална серија.Е пред две недели кога им се повреди и Богут почнаа некако да губат.И така го загубија тоа 5 то место.Е сега дали свесно не беа мотивирани за да го избегнат Бостон, мислејќи дека Атланта е подобар противник занив останува да видиме...

Сооглед дека МТВ страната не пишува ништо останува да чекаме некоја рекламичка/најава која утакмица ќе оди на МТВ во Недела.Ако виде некој или видел нека споделе

G

grande-juve

Гостин
BRANDON ROY OUT cel playoffs AMAR'E i NASH partali serijava prva ah ROY.
nemoj da bides tolku siguren, portland cela sezona igra so nekompleten tim, i pak se megu najdobrite. za nesh i amare gi imame spremno andre miler i markus kembi, plus i lamarkus, nema da bide se taka soncevo.
koj ke ceka do 4 i 30 ponedelnik sabajle, :vozbud:

ЛеБрон

Сведок
Член од
3 април 2010
Мислења
60
Поени од реакции
1
Ќе го пропуштам тоа, известете тука од кој натпревар и во колку часот ќе даваат пренос на мтв.

Поздрав.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Вечер ако даваат Бостон-Мајами ќе биде ептен јако...
Сеа ќе видиме :)

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
Otvaranje NBA:CAVS and BULLS,posle BOSTON and MIAMI,ATLANTA-BUCKS i DENVER-UTAH!!!

nemoj da bides tolku siguren, portland cela sezona igra so nekompleten tim, i pak se megu najdobrite. za nesh i amare gi imame spremno andre miler i markus kembi, plus i lamarkus, nema da bide se taka soncevo.
koj ke ceka do 4 i 30 ponedelnik sabajle, :vozbud:
Tocno taka ja licno 25 do 30 utakmici sto gi gledav PORTLAND se svarno,
za Pocit,taka nekako od pva raka mi dojde,i pisav,vaa seozona e moja pa i
minatata,Istorija sekoja vecer,LIVE,moj tip na igrac e LaMarcus Aldridge so
Amar'e,duel za Dusa,Nash i Andre,super duel,site 16 tima se Super site igraci
se super,site imaat edna cel Sampion na NBA,prsten na raka toa posebno go
posakuvaat Cavsi ali LeBron se bi dal,da ne pisuvame knigi i storii ako pocnam
stvarno treba da ja napisam:),spored mene bitno za PORTLAND e igrata od
klupa na RUDY,mora se da dade najdobro od nego pa i super BATUM,toa se
zamene X faktori vo PORTLAND,zelbata i igrata na SUNS,zelba imaat site
ama igrata na SUNS,posle ALL STAROT navamu e WoW gazenje i uzivanje,
cel PORTLAND zdrav so ODEN,JOEL PRZYBILLA e drugo toa e sto e del od igrata,ocekuvam mojot 2 tim BOSTON da igra playoffs za Dusa i Gazenjeee.

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Ова беше најлошо преставување на Нба Екшн што го имам видено во мојот живот.. Што ли гаволите беше ова?? :S Мизерија невидена..
Па следниот пат остајте нека биде оригинално како што е ...да нема некој кој ке ги се мачи да преведува што зборат ..
АМАТЕРИЗАМ ДО МАКСИМУМ!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom