NBA сезона 2009/2010

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
All-Star 2010

Starters

East - West

Allen Iverson, Philadelphia 76rs - Steve Nash, Phoenix Suns
Dwayne Wade, Miami Heat - Kobe Bryant, LA Lakers
Dwight Howard, Orlando Magic - Tim Duncan, SA Spurs
Lebron James, Cleveland Cavaliers - Carmelo Anthony, Denver Nugg.
Kevin Garnett, Boston Celtics - Amar'e Stoudemire, Phoenix Suns

Reserves

Joe Johnson, Atlanta Hawks - Chris Paul, New Orleans Hornets
Rajon Rondo, Boston Celtics - Brandon Roy, Portland Trail Blazers
Derrick Rose, Chicago Bulls - Deron Williams, Utah Jazz
Chris Bosh, Toronto Raptors - Kevin Durant, Oklahoma C Thunder
Paul Pierce, Boston Celtics - Dirk Nowitzki, Dallas Mavericks
Gerald Wallace, Charlotte Bobcats - Zach Randolph, Memphis Grizzlies
Al Horford, Atlanta Hawks - Pau Gasol, L.A. Lakers

Исток или Запад ? Прашањето е сега..:)

Јас би типувал на Западот заради две причини. Првата е Nash +
Stoudemire комбото. Едноставно убиствени се во нападот, ги гледав Феникс повеќе пати ова сезона и немало утакмица кога не изиграле добро. Двата редовно завршуваат со Дабл-Дабл и заслужено се најдоа во прва петорка... Втора работа се резервите. Мислам дека резервите на Исток убедливо ќе изгубат од Западот и покрај неиграњето на Крис Пол. Ме мрзи да пишам бројки за тоа кој како изиграл, а и не дека некој ќе сака да ги чита.. ме интересира како мислат другите посебно фановите на тимови од истокот.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
All-Star 2010

Starters

East - West

Reserves

Stoudemire комбото. Едноставно убиствени се во нападот, ги гледав Феникс повеќе пати ова сезона и немало утакмица кога не изиграле добро. Двата редовно завршуваат со Дабл-Дабл и заслужено се најдоа во прва петорка... Втора работа се резервите. Мислам дека резервите на Исток убедливо ќе изгубат од Западот и покрај неиграњето на Крис Пол. Ме мрзи да пишам бројки за тоа кој како изиграл, а и не дека некој ќе сака да ги чита.. ме интересира како мислат другите посебно фановите на тимови од истокот.
Ако го нема Пол го има Дерон. Не дека навивам за Јута но Пол не е ништо подобар Дерон. Пол е добар кога игра против тимови како Њу Џерси и Минесота. Пол никогаш во директен дуел го нема надиграно ни Дерон ни Неш. Повеќе Пол ми личи за атракција отколку за лидер на СЕРИОЗЕН тим.

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
ако мислите дека Ол-Стар играчите ќе играат најдобро што можат и даат 110%,сте се излажале,според мене не се знае кој ќе победи,ова не е утакмици за да се види која страна е посилна,така да,гледајте да уживате на потезите и елегантноста одколку да се напнуате кој ќе победи,не е тоа целта нали...:smir:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ахаха среќен? Со Мајами среќен, со Милвоки среќен, со Сакраменто среќен...што ќе беше ова среќа на Коби.
Ееее барем и ноќеска да дадеше среќен против Мемфис, немаше да паднам само на нив:(
All-Star 2010

Starters

East - West

Reserves

АуФ едвај чекам. Ќе биде тоа спектакл. Последниве 2-3 години типувам на Западот, па годинава малку мењам и мислам дека победата ќе ја земе Истокот, баш поради истата причина која ти рече дека ќе тепа западот-РЕЗЕРВИТЕ. Според ова што го читам мислам дека Западот има нешто појаки резерви иако Западот со Новицки, Гасол, Рој и Дурант имаат и тоа како јака клупа, мислам дека Истокот со Пирс, Бош, Рондо, Роуз се за нијанса подобри. Како и да е резултатот е во втор план, овде ќе има атракција за сите пари, за кусурот и за бакшишот.
П.С. Ќе почнат ли да даваат на некоја од телевизииве или слабо таа работа???

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.771
Поени од реакции
30.628
Тепа Западот...заради Џорџ Карл :vozbud:

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
KOBE so 44 poena stana novata Legenda na timot,a gi ostavi zad sebe Jerry West!!!

A pred moi oci KOBE BRYANT stana naj dobar strelec,
vo istorijata na LAKERS,nokeska na utakmicata so
Memphis,vo koj ja zagubija blagodarenie na All Starot,
Zach Randolph i strasnata 3 ka na Rudy Gay so 25poena,
mu ja rasipa slavata na KOBE,a Artest promasi 3 ka za pobeda.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ајверсон не е за уопште на олстаров не па стартер да биде,ама има многу луѓе пред се баскетболџии што се палат на него па затоа има многу гласови,другово се ми е ок и очекувано :)
Ќе растури Пол Пирс 100 %:smir:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Ајверсон не е за уопште на олстаров не па стартер да биде,ама има многу луѓе пред се баскетболџии што се палат на него па затоа има многу гласови,другово се ми е ок и очекувано :)
Ќе растури Пол Пирс 100 %:smir:
Да те чуе господ !

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Охооо... ќе има атракции едвај чекам да гледам супер кошарка со течни акции и забивања се разбира,а според мене Истокот ќе растурат!

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Најтапа имиња до сеа..или па ја сум излегол од форма. Ајверсон у прва е али не веруем дека ќе изигра поише од 10 минути.Куцачиштава кој ќе бидат? ЛеБрон нели рече годинава ќе се убацел да го еам? Дај тоа нека го опраат барем,катастрофа е после Картер,Френсис,Стакхаус,Трејси....2001 мислам.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Најтапа имиња до сеа..или па ја сум излегол од форма. Ајверсон у прва е али не веруем дека ќе изигра поише од 10 минути.Куцачиштава кој ќе бидат? ЛеБрон нели рече годинава ќе се убацел да го еам? Дај тоа нека го опраат барем,катастрофа е после Картер,Френсис,Стакхаус,Трејси....2001 мислам.
2000-та , 2001 тепаше Дезмонд Мејсон мислам.

Али се слажем со тебе последниве години тапа некако ми се закуцувањата, Леброн кажа лани колку да се искурчи, нема да настапи годинава, прочитав негде дека нема да настапи. :toe:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
2000-та , 2001 тепаше Дезмонд Мејсон мислам.

Али се слажем со тебе последниве години тапа некако ми се закуцувањата, Леброн кажа лани колку да се искурчи, нема да настапи годинава, прочитав негде дека нема да настапи. :toe:
2000-01 мислам дека беше. Леброн колку да се искурчи само да гоебам. Не се реални такмичењата у забивање без најдобрите куцачи у лига.Кои се годинава?

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Ќе биде неизвесно да дербито.Денвер во отсуство на Ентони премногу чека на Билапс.Затоа човекот до сега претежно со контри го одржава Денвер во игра...Коби ја обновил повредата на предходниот натпревар па игра со бандажиран прст,до сега има 23 поени со солиден процент од поле

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Билапс ѕвериште! 8 тројки .. 34 поени, а не е уште ни завршена трета четвртина. На другата страна Коби како и обично погодува од невозможни позиции, али има проблеми со лични..

9 тројки:D Ни артес не помага

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
Se na se edna Prekrasna vecer!!!

Gi ubi Mr.Big Shot so 9,3ki 39 poena rekord vo karirata,
edna prava utakmica za uzivanje,kako cto dolikuvase
na lanskoto Finale.
Odlicno bese i prvoto derbi Istocno vo Atlanta so Bulls,
Josh Smith so svojot 2r vo karirata triple-double,fantazija
e pravo uzivanje od covek,zalno e sto nema da igra na All Star.

Kajgana Shop

На врв Bottom