- Член од
- 22 февруари 2022
- Мислења
- 393
- Поени од реакции
- 2.228
На нивните скандирања "јужна Србија никад Македонија" , следеше громогласно "Јас те ебам , јас те ебам , јас те ебам србијооо ", додека на моментот кога скокаат на " и ко не скаче , тај е албанец " тактички се запеа "ајде ајде ајде Вардареее" играчите беа пред нас па и зига зага се удри , ве молам немојте во ниту еден момент да шпекулирате дека ние би навивале заедно со нив , за нас нивниот став е јасен и тука нема дилема , нивни браќа се грците , за нив територијата на Македонија е стара србија , името Комити српско а Гоце бугар .Пред се браво за гостувањето што воопшто ојдовте. После првата утакмица во Скопје каде бевте доста ангажирани претпоставував дека ке се појавите и Белград. Имате добра младина шо е желна да покажи мадиња и ова беше вистинска прилика. За носење ножојте за лепак сечење и паштета мачкање прајте филм на други. Да беше еден и еднаш ок се дешава, ама ова очигледно е навика и при контакт со други навивачи каде би се осетиле загрозени сигурно некој би го употребил. Кореото AGAINST MODERN ULTRAS џабе сте го праеле. Нели Чкембари згрешија, зошто вие после сите пароли, грчки знамиња, и скандирања вракате никогаш северна само Македонија? Како капак на ко не скока тој е албанец се залетаја некој кај вас да скокат...
П.С. имавме и ние натпревар вчера, ке објави некој одговорен слика или?
Што се однесува за "ножињата" , воздржете се од пишување на таа тема ,не дозволувајте некој погрешно да сфати и да се оправдува со тоа што " и Комити носат ножеви " тоа апсолутно не е така , тие што треба да знаат што било ке дознаат секако , немора да не читаат тука мали деца а и заштитните лица на зборот НОЖ.