Lady Gaga*
«3 Him!
- Член од
- 4 јануари 2010
- Мислења
- 293
- Поени од реакции
- 19
Ајде да видиме и годинава кој град беше најубаво накитен според вас. Можете слободно да гласате на анкетата. И секако можете да не почастите со некоја прекрасна слика.. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неам слики, ниту знам за другите градови, ама Скопје оваа година е најлошо украсениот град на светот. Кич кич кич. Личи три пати бетер од на баба ми елката која ја китеше само пошто и се качивме на глава.
Неам слики, ниту знам за другите градови, ама Скопје оваа година е најлошо украсениот град на светот. Кич кич кич. Личи три пати бетер од на баба ми елката која ја китеше само пошто и се качивме на глава.
Точно така и јас се сложувам со тебе мене скопје повеќе ми личеше на некое српско или бугарско село, она као да се изрзам као некаков вашар или панаѓур.
п.с. само улица македонија изгледаше европски морам да признаам као и секогаш.
Ајде да видиме и годинава кој град беше најубаво накитен според вас. Можете слободно да гласате на анкетата. И секако можете да не почастите со некоја прекрасна слика..![]()
Затоа што си толку паметен, зашто не ти текна тебе и да си отвориш ти ваква тема?!Анкетата ти смрди ко чорапи на земјоделец кој работи на нивата 12 часа, почнувајќи од 7 сабајле. Кај е Струмица, Штип, Тетово... кај се другите градови?
Затоа што си толку паметен, зашто не ти текна тебе и да си отвориш ти ваква тема?!
Побарај нека ја избришат па ти отвори ја ок?
Ај з :salut:
Сега сите ги направи глупави, само ти испадна паметна пошто ти ја отвори темава која блика од интелигенција.
Ај з
Никој не го направив глуп, а ти ако си се сметаш дека си .. твое право.
Позз