Најубави накитени градови годинава?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady Gaga*
  • Време на започнување Време на започнување

Најубави накитени градови годинава ?

• Вкупно гласачи
    37

Lady Gaga*

«3 Him!
Член од
4 јануари 2010
Мислења
293
Поени од реакции
19
Ајде да видиме и годинава кој град беше најубаво накитен според вас. Можете слободно да гласате на анкетата. И секако можете да не почастите со некоја прекрасна слика.. :)

Неам слики, ниту знам за другите градови, ама Скопје оваа година е најлошо украсениот град на светот. Кич кич кич. Личи три пати бетер од на баба ми елката која ја китеше само пошто и се качивме на глава.

Неам слики, ниту знам за другите градови, ама Скопје оваа година е најлошо украсениот град на светот. Кич кич кич. Личи три пати бетер од на баба ми елката која ја китеше само пошто и се качивме на глава.

Точно така и јас се сложувам со тебе мене скопје повеќе ми личеше на некое српско или бугарско село, она као да се изрзам као некаков вашар или панаѓур.

п.с. само улица македонија изгледаше европски морам да признаам као и секогаш.

А според кој критериум се ставени градовите во анкетана?

Мене па баш ми се свиѓа Скопјево годинава. Или па можда не сум заглеал убаво и на прв поглед ми се засвиѓало.
Ај можда некој има слики па да изанализираме поубаво. А, патем и чекаме слики од другите градови. :)

Edit:
Точно така и јас се сложувам со тебе мене скопје повеќе ми личеше на некое српско или бугарско село, она као да се изрзам као некаков вашар или панаѓур.

А, чекај коа збориме за најукрасен град се мисли за плоштад и околу него (поголемите населби) или?

Нека се стават слики првин од сите градови,па после ќе збориме.Не сум бил јас низ цела македонија за да можам да одлучувам.Прво слики,после коментари.:helou:

п.с. само улица македонија изгледаше европски морам да признаам као и секогаш.

Токму улица Македонија е најочај. Нема идеја, нема концепт. За разлика од минатата година, ако се сеќаваш, кога го имаше “ѕвезденото небо“. Ама тогаш мислам и дека друг градоначалник имаше...

Незнам шо бара Дебар во анкетата, али убо што сте го ставиле...Гласав за него.:) иако немаше ни елка.

:pos:

Стајте слики, вака без слики си гласав за мојот град:toe:

Ајде да видиме и годинава кој град беше најубаво накитен според вас. Можете слободно да гласате на анкетата. И секако можете да не почастите со некоја прекрасна слика.. :)

Анкетата ти смрди ко чорапи на земјоделец кој работи на нивата 12 часа, почнувајќи од 7 сабајле. Кај е Струмица, Штип, Тетово... кај се другите градови?

Анкетата ти смрди ко чорапи на земјоделец кој работи на нивата 12 часа, почнувајќи од 7 сабајле. Кај е Струмица, Штип, Тетово... кај се другите градови?
Затоа што си толку паметен, зашто не ти текна тебе и да си отвориш ти ваква тема?!

Побарај нека ја избришат па ти отвори ја ок?
Ај з :salut:

Од кај ја најде Струга? :pos: Ни едно укравче немат овде, така да тргнија.

Затоа што си толку паметен, зашто не ти текна тебе и да си отвориш ти ваква тема?!

Побарај нека ја избришат па ти отвори ја ок?
Ај з :salut:

Сега сите ги направи глупави, само ти испадна паметна пошто ти ја отвори темава која блика од интелигенција.

Ај з

Сега сите ги направи глупави, само ти испадна паметна пошто ти ја отвори темава која блика од интелигенција.

Ај з

Никој не го направив глуп, а ти ако си се сметаш дека си .. твое право.
Позз

Никој не го направив глуп, а ти ако си се сметаш дека си .. твое право.
Позз

Мое право е да кажам оти си проста и глупава, оти си недоквакана и недоносена од мајка ти рогата.

Ама нема да го кажам, некако сама си го сфаќаш тоа. :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom