Најголем хит во 2010

Најголем хит годинава беше...

• "Love The Way You Lie" - Eminem & Rihanna

Гласови: 27 33,8%
  • "Rude Boy" - Rihanna

Гласови: 1 1,3%
  • "California Girls" - Katy Perry

• "Airplanes" - B.O.B ft Haley

Гласови: 6 7,5%
  • "Bad Romance" - Lady Gaga

Гласови: 5 6,3%
  • "Just The Way You Are" - Bruno Mars

Гласови: 4 5,0%
  • "Telephone" - Lady Gaga & Beyonce

Гласови: 0 0,0%
  • "Break Your Heart" - Taio Cruz

• "I Like It" - Enrique Inglesias ft. Pitbul

• "Forever Young" - Jay Z ft Hadson

Гласови: 3 3,8%
  • "Acapella" - Kellis

• "Radioactive" - Kings of Leon

Гласови: 8 10,0%
  • "Gettin over you" - David Guetta ft Fergie & Chris Wllis

Гласови: 2 2,5%
  • "One" - SHM

Гласови: 7 8,8%
  • We No Speak Amerikano - Yolanda Be Cool & DCUP

Гласови: 10 12,5%
  • Друга, ќе наведам.

Гласови: 5 6,3%

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .

Од овие од анкетава гласав за Airplanes.

Као шо рече Даркинг како и сите останати - Таа со лажење и двајца црнци (добро де еден слим шејди) ја одбележа (отупе) годинава. ЧатПат пуштаа од Sir Gaga или у задње време со Кејти Пери Носи (искрено оваа вторава ја избришав од јвалитет штом ја видов у живо као крешти).

За мене сепак не ме привлече ниту една од горенаведениве - можеби затоа шо овој стил ми е некако преискомерцијализиран (речи го експлоатиран) Оваа година како и да е, бев целосно запознаен со друга група - Coldplay. Искрено више ми праат мерак нивните нетолку пуштани песни на радијава (икључок Scientist).

Според мене убедливо најголем хит беше Love the way you lie. Неизбежна беше песната, постојано беше секаде пуштана, се случуваше на телевизија на една програма да ја гледам, па да сменам друг канал и таму да почне... едноставно беше неизбежна, што додуша ми одговараше бидејќи стварно ја сакав. :pipi:

Песнава од што ми е одвратна, повраќам на неа кога ја слушам :)

OVERRATED.

Иначе, хит... незнам, гласав за Kings of Leon, јака им е Radioactive :)

Од наведените би ја издвоил We No Speak Americano, ама според мене и ова заслужува да се најде во топ5:

Shakira - Waka Waka

Дефинитивно Love the way you lie, алал да му е за текстот, а мене лично исто така ми е Just the way you are едноставно е прекрасна исто како и неговиот глас! :)

glasav za Kings of Leon zosto od ova pop sranjevo mi e zdosadeno (se izvinuvam do site sto gi navrediv so ovoj izraz:smir:) ne deka sum go slusal dosega, eminem se upropasti so ovie duetive taka da i toj otpaga,jay-z ne mi e po vkus itn, da ne nabrojvam...Inace za najgolem hit gi ima mnogu sto bi gi kazal nekoj drug pat..

One беше најдоброто годинава. Ем улетаа у комерцијала, ем пак не е класична MTV музика. Остнати фаворити од комерцијалава, Airplanes, Eminem x2, Radioactive. :)

Дефинитивно Love the way you lie, алал да му е за текстот, а мене лично исто така ми е Just the way you are едноставно е прекрасна исто како и неговиот глас! :)

Абре Love the way you lie има ли смисла текстот? Божее напалени деца по Еминем и Ријана, што се ќе не чуеш. И ја ја сакам песната али текстот е ужас. Насловот поточно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom