S
StormRage
Гостин
Па народе гледам ваму по сите некој хит за 2009 ова она... никој не спомна албуми па... еве...
Од моја перспектива имаше бајги добри албуми годинава па ќе набројам неколку ако не и сите кои мене ми беа хитови:
Cosmic Gate- Sign Of The Times- баш бев изненаден од ова многу добри вокал траки...
Dash Berlin- The New Daylight- одкако излезе Till The Sky Falls Down се знаеше дека ќе има перфектен албум.
Richard Durand- Always The Sun- исто многу добар албум потазе.
Oceanlab- Sirens Of The Sea- многу добро ама некако многу ми беше на чил
Talamasca & XSi- One- Talamasca нема лошо
00db- Heaven & Hell- ЛОМОВИ!!!!!!!!!!!!!
Vibraddict- Mental Colapse- Лудница... албумов дефинитивно растура.(Го спуштив по препорака на Тончи)
Static Insane- Move By Move-Малку е познат ама има несаглам гоа.
Малку да се трниме од трансов.
The Future Sounds Of Russia- Руска ДнБ компилација
(луди Руси шо би рекол)
Scooter- Under The Radar Over The Top- хехе Скутер цело време го кампузеа за овај албум дека ептен копирал од траките (да не велам дека не) ама во негов стил поубо звучат
Tiesto- Kaleidoscope- Дефинитивно ја утна на продуцентски план (не е стариот Тиесто) ама добар е албумов за со кафе :pos2:
Bob Sinclair- Born In 69- !!! Боб дефинитивно има еден од најдобрите хаус албуми годинава.
Ми останаа уште три од се што спомнав (сигурно заборајв некој пошо се многу ама ај)
Eminem- Relapse- Голем камбек на Еминем и тоа добар...
Snoop Dogg- Malice n Wonderland-Snoop Dogg... Should I say more?
Frenkie-Protuotrov- Уште не сум преслушал се ама од то што го чув знам дека ќе е нешто перфект...
Ае доста е од моја страна... ајде вас да ве видам:smir:
Од моја перспектива имаше бајги добри албуми годинава па ќе набројам неколку ако не и сите кои мене ми беа хитови:
Cosmic Gate- Sign Of The Times- баш бев изненаден од ова многу добри вокал траки...
Dash Berlin- The New Daylight- одкако излезе Till The Sky Falls Down се знаеше дека ќе има перфектен албум.
Richard Durand- Always The Sun- исто многу добар албум потазе.
Oceanlab- Sirens Of The Sea- многу добро ама некако многу ми беше на чил

Talamasca & XSi- One- Talamasca нема лошо

00db- Heaven & Hell- ЛОМОВИ!!!!!!!!!!!!!

Vibraddict- Mental Colapse- Лудница... албумов дефинитивно растура.(Го спуштив по препорака на Тончи)
Static Insane- Move By Move-Малку е познат ама има несаглам гоа.
Малку да се трниме од трансов.
The Future Sounds Of Russia- Руска ДнБ компилација
(луди Руси шо би рекол)Scooter- Under The Radar Over The Top- хехе Скутер цело време го кампузеа за овај албум дека ептен копирал од траките (да не велам дека не) ама во негов стил поубо звучат

Tiesto- Kaleidoscope- Дефинитивно ја утна на продуцентски план (не е стариот Тиесто) ама добар е албумов за со кафе :pos2:
Bob Sinclair- Born In 69- !!! Боб дефинитивно има еден од најдобрите хаус албуми годинава.
Ми останаа уште три од се што спомнав (сигурно заборајв некој пошо се многу ама ај)
Eminem- Relapse- Голем камбек на Еминем и тоа добар...
Snoop Dogg- Malice n Wonderland-Snoop Dogg... Should I say more?
Frenkie-Protuotrov- Уште не сум преслушал се ама од то што го чув знам дека ќе е нешто перфект...
Ае доста е од моја страна... ајде вас да ве видам:smir: