TpH_Bo_OkO
Трноризец
Треба да докажете дека имате ебено минимум 10 бугарки додека сте биле на одмор! :pos2:Мизиец напиша:Пасоши не се дават лесно, можете да будете сигурни.Требе да докажете бугарски произход.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Треба да докажете дека имате ебено минимум 10 бугарки додека сте биле на одмор! :pos2:Мизиец напиша:Пасоши не се дават лесно, можете да будете сигурни.Требе да докажете бугарски произход.
TpH_Bo_OkO напиша:Треба да докажете дека имате ебено минимум 10 бугарки додека сте биле на одмор! :pos2:
Додека ебев ја бугарки сине мој бугарски, бугарите ми ја пееја „Минаха години“ на прозорМизиец напиша:Точно!
Ама ти не одговараш на условиата.
Требе ти да ебеш 10 бугарки, не тебе да ебат 10 бугари.Пак не си разбрал.

TpH_Bo_OkO напиша:Додека ебев ја бугарки сине мој бугарски, бугарите ми ја пееја „Минаха години“ на прозор![]()

Па шо бараш на 'форумо де момчета?Мизиец напиша:
Браво, добре казано.
А за пасошите- е па коj ви кара да ги сакате? Нали сви сте македонци- зашто са ви бугарски пасоши?
Ако аз решавам- никоj нема да вземе наш пасош.Не ми требвате вие и вашија великомакедонски шовинизам.

А ти мислиш дека ни требате вие и вашиот ментален склоп....вашиот ретардиран систем на живот ( АЗИС И КОМПАНИЈА)..ако не ви требаме што к*р барате по македонски форуми.....Мизиец напиша:
Браво, добре казано.
А за пасошите- е па коj ви кара да ги сакате? Нали сви сте македонци- зашто са ви бугарски пасоши?
Ако аз решавам- никоj нема да вземе наш пасош.Не ми требвате вие и вашија великомакедонски шовинизам.
Па зашо тогаш вие кењате дека Македонците се бугари?!?!?!?Мизиец напиша:Па мене и германци ми не требат, ама из техните форуми барам исто.Ама они не викат "бугари су татари"За разлика от вас.
Мизиец напиша:Па мене и германци ми не требат, ама из техните форуми барам исто.Ама они не викат "бугари су татари"За разлика от вас.
Епа не сме родни браќа! Ова не е од политичарите...једино ако вашите политичари спамираат на форумов, ондак....Мизиец напиша:Дали си македонец или бугарин- ти решаваш.Никој не ти налага националност.И не слушаj политиците.Они можат само скандали да прават и да скарат родни братjа.
Мизиец напиша:Дали си македонец или бугарин- ти решаваш.Никој не ти налага националност.И не слушаj политиците.Они можат само скандали да прават и да скарат родни братjа.