Morandi во Скопје 05.07.2008

• Креатор на темата Креатор на темата Тикви4ка
  • Време на започнување Време на започнување
ako nabavam gratis ete me i mene........ali cisto sumnjam.....

600 денари

Си купив карта :).

Да се делеа и наоѓааа гратиси, за вакви експлузивни настапи, тогаш немаше да се продаваат карти, и слично и по некоја смешна цена од 600 денари,
Криво ми е сакам да одам ама на работа сум во др, Дискотека:helou:
А гратис ке влезат, само некој мал дел од скопската елита:smir:

LUGE MNOGU BESE JAKO U HARD ROCK, SEA SE VRATIV OD ZURKA NA MORANDI NAJAKO NA SVET BESE, 3 PATI GI VRAKAVME NA SCENA, TOPJNA ZURKA
BRAVO, VAKVI ZURKI TREBA DA IMA POCESETO!!!!!!!!!!!!!

Одлично беше...се рамнеше со тотален оргазам и мноштво на перверзии :vozbud: неверојатна енергија имаа дечките и девојките на сцена :party3: сепак мислам дека требаше да биде малку поевтино ама :toe:

Одличен концерт. Атмосферата беше закон. Одамна не сум си поминала толку добро на некој концерт. Имам само пофални зборови! Многу беа изненадени од приемот кај нас и можеше да се забележи дека им беше мило кога пееа. Се надевам повторно ќе ги донесат.

Не дека не беше забавен концертот, се журкав и ја, али од позната група би очекувал нешо повеќе од просечни накај добри бразилска музика-турбо фолк-денс песни зачинети меѓувреме со хитови за да не ни биде досадно. И таков тиња класичен крај: испеј го најголемиот хит, кажи чао, и врати се и испеј го вториот најголем хит и сите си идат дома среќни и задоволни. Истата прича уше од времето на Ареа концертот на саем пред најмалце 8 години. Публика шо има видено толку добри DJ-и и изживеала далеку далеку поврвни журки заслужува малку повеќе труд за финишот на концертот.

Го поштуам тој дел на скромност каде шо типот стварно искрено се заблагодари и ептен му беше кејф. Тоа е стварно за респект, особено од светски славни типци. Али, професионално гледано, од аспект на квалитет на концерт, очекуам повеќе од група со таква слава, и тоа особено за 600 денари, а не тип шо изглеа дека нигде на друго место освен дома не му ги знаат и не му ги пеат песните, па да свршава шо некој ги пее со него од публика тука и да сака да го викнеме пак за пак да се осеќа како светска мега звезда. Повторно ќе кажам, мило ми беше шо се осеќа така, но тоа не значи и дека беше многу квалитетно.

Али, затоа, журчето после си беше фино и си се изнаиграв. :party3:

P.S. Зашо цурите шо денсаа на сцена не се соблекоа? :drk::drk::drk:

Ииии Како Си ПомиНавте ? Ај Детаљи .. Хуху :)

Не отидов,не ми е криво многу,зашто мразам гужви.

Немаше гужви,но сепак не треба да ти биде криво.Пред и по нив беше подобро,дечките се добри имаат 3 хита,нив ги пееа по два пати и рекоа буе.Ме потсети на концертот на Пинк.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom