Моментална физичка состојба (слики)

• Креатор на темата Креатор на темата Misery
  • Време на започнување Време на започнување
Расчепкај низ телефонот на жена ти, мислам дека и имам праќано.
Инаку очила 0.5 диоптер, за пред лаптоп користам, далеку од тегли.
Чоек тегла си само не си свесен за тоа. Па бар сликај ја формата на твојот лаптоп :pos:

Расчепкај низ телефонот на жена ти, мислам дека и имам праќано.
Инаку очила 0.5 диоптер, за пред лаптоп користам, далеку од тегли.
Океј @McLovin ти се извинувам знам дека претерав но и ти исто. Би сакал веќе во иднина да не ми се обраќаш а ниту јас на тебе. Се најдобро за тебе и не ми враќај на оваа порака за да немаме непријатни ситуации :)

2025
Хибрид тренинзи каде што дигам тегови и паралелно имам тренинзи за кардио издржливост.
Целта е да се пренасочам во hyrox натпреварување. За сега телото одлично ги прифаќа промените иако годините се повеќе тежат(n)

Attachments

• IMG_2006.jpeg
    IMG_2006.jpeg
    901 KB · Прегледи: 125
  • IMG_2430.jpeg
    IMG_2430.jpeg
    829,4 KB · Прегледи: 125
Колку си напреден до тогаш има шанси и коса да ти порасне...

2025
Хибрид тренинзи каде што дигам тегови и паралелно имам тренинзи за кардио издржливост.
Целта е да се пренасочам во hyrox натпреварување. За сега телото одлично ги прифаќа промените иако годините се повеќе тежат(n)
Заследи го на Јутуб Nick Bare BNP мислам беа сите хибридни атлети тие вежбаат за Hyrox многу јаки жени спремни имаат во тимот една од нив е Lucy Davis :)

IMG_5085.jpegIMG_5086.jpeg73кг, 2кг повеќе од лето, со тоа што сум задоволен со тоа што не сум замастен премногу. Одиме уште 2-3 кг максимум нагоре со желба што помалце сало да биде.
Храна:
2200-2300 калории
200протеин
50-70 масти
200-300 хидрати

Прегледај го приврзокот 459925Прегледај го приврзокот 45992673кг, 2кг повеќе од лето, со тоа што сум задоволен со тоа што не сум замастен премногу. Одиме уште 2-3 кг максимум нагоре со желба што помалце сало да биде.
Храна:
2200-2300 калории
200протеин
50-70 масти
200-300 хидрати
Zaebi kalorii i makro, kazi sho zemash za kosata da ti porasne :pos:

Odlichna forma, se gleda konzistentnost :bravobe:

Zaebi kalorii i makro, kazi sho zemash za kosata da ti porasne :pos:

Odlichna forma, se gleda konzistentnost :bravobe:
Косата бато се повеќе ја нема. Мислев бричот дека ќе ме спаси ама ми испадна поголемо малтретирање од ова сега. Па се решив додека има по нешто да стои па после тоа не бега(n)

Прегледај го приврзокот 459925Прегледај го приврзокот 45992673кг, 2кг повеќе од лето, со тоа што сум задоволен со тоа што не сум замастен премногу. Одиме уште 2-3 кг максимум нагоре со желба што помалце сало да биде.
Храна:
2200-2300 калории
200протеин
50-70 масти
200-300 хидрати
Bravos drugar, jas letovo poso bev hiperaktiven fizicki, konzostentno mi bese na 2200+ calorii input , sega padna zimo , namaliv trcanje ,plivanje tocak i probav teretana se kaci muskul ama ne mi se dopaga , masivnost mi e problem, nemam visina momentalno 174 / 81kg , moram da pravam trim down do 75/76 ovaa tezina ja osekav/ oseka. kako najprirodna tezina..
Ust ednas alal ti vera za definicijata...

Bravos drugar, jas letovo poso bev hiperaktiven fizicki, konzostentno mi bese na 2200+ calorii input , sega padna zimo , namaliv trcanje ,plivanje tocak i probav teretana se kaci muskul ama ne mi se dopaga , masivnost mi e problem, nemam visina momentalno 174 / 81kg , moram da pravam trim down do 75/76 ovaa tezina ja osekav/ oseka. kako najprirodna tezina..
Ust ednas alal ti vera za definicijata...
Фала ти!
Би рекол природна килажа можеби за функционирање нормално во текот на денот. За сила и издржливост би рекол едно 5кг повеќе од висината. Само тоа да биде мускули на кое што треба да целиме.
Редовно споделувам рутини на инстаграм стори што правам и како се хранам, па почесто сум таму активен.
@Avramovski777 може слободно да ме заследите за да не тупам тука со детали.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom