Ми е гајле што Љубе оди на вечера со Буле, ама...

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Gwujo e prilepska skola. Smaroje isto kako nasiot ABC. ne daj boze ABC da ima vlast, pogolem populista ke bide cak i od Gwujo. If that is humanly possible.

Skraja da e.Ako bea Prilepchani ko nego nemashe Prilep da se oslobodi na 11ti oktomvri nego ke im go pokloneshe Prilep na okupatorot.:helou:

Уште еден валиден податок од феноменалниот самоубиец:vozbud:, или и овој пат е печатна грешка?:pos2:
Среќа наша што не се сите прилепчани глупи ко тебе:drk:

Gwujo e prilepska skola. Smaroje isto kako nasiot ABC. ne daj boze ABC da ima vlast, pogolem populista ke bide cak i od Gwujo. If that is humanly possible.

Не џабе бевме школски ебаго,ми е криво што нему Мишко (покојниот татко на Миле) му ги полагаше испитите,а јас морав нешто и сам да положам.:smir:

Си го пика некој носот кај што не треба. Љубе искрено според мене не би требало да е претседател, не е на тоа ниво... Министер за одбрана може :).

Skraja da e.Ako bea Prilepchani ko nego nemashe Prilep da se oslobodi na 11ti oktomvri nego ke im go pokloneshe Prilep na okupatorot.:helou:
Убицо србоманска.
Историјата не си ја знаеш:
Прилепчани заедно со кумановчани на 11 октомври 1941 за прв пат пукнаа, т.е. кренаа востание против германскиот и б'лгарскиот окупатор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom