Па не гледам како лепче паднато на земја и ставено за сендвич во најелитната сендвичара која е специјалист за брза храна и ги задоволува сите потреби се разликува од некоја рандом скопска сендвичара
Тоа дека не фаќаат пари и храна и има различни луѓе тоа е супер, ама дека е хаос у кујната и тоа држи вода. Ти викам дека само помфритот е супер другото ми е онака, дури и лошо во споредба со другите.
Не фурајте глуп муабет дека е вкусно кога не е нишо посебно. Седмица, Ројал, Гранд па дури и маалски сендвичари се повкусни и повеќе најадуваат. За квалитетот и труењето не праиме муабет. Можеш да не се отруеш никад у некоја сендвилара и све да биде чисто, ама ако не е вкусно тогаш џабе хаха. Проблемот со мекдоналдс на балканот е само во цените а мали се платите. Да е во сооднос како во германија, високи плати а евтино, тогаш не би се бунел ни тука. На пример во германија саатница минимум е 9 евра, а јадење мени од тие поголемите е од 8-10 евра. И сеа кај нас минимална саатница ако е 90 денари да речеме, не би се бунел ако БигТејстиБекон со голем помфрит и голем сок е 90 денари. Ама тоа е практично невозможно, па затоа на вас Мекдоналдс и Милка ви се гледаат како елитни брендови со вкусни и квалитетни производи.