- Член од
- 7 август 2011
- Мислења
- 5.015
- Поени од реакции
- 15.673
мој другар од арачиново осум години живееше во мизерна соба ( четри души беа ) во домот во карпош 1 што е. Сигурен си дека сакал таква миграција ??Дали си слушал миграција село - град ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мој другар од арачиново осум години живееше во мизерна соба ( четри души беа ) во домот во карпош 1 што е. Сигурен си дека сакал таква миграција ??Дали си слушал миграција село - град ???
Дали си слушал миграција село - град ???
Aaaaa..pa posle ban da jadis spored ramkoven....sedi si be miren....ај некој нека го банира мутантов, срамота е да дозволувате да се заебава вака.
И во 1999 Албанците од Косово мигрираа и емигрираа од косово во Албанија и Македонија?Дали си слушал миграција село - град ???
Значи белокапците мигрираа без присила од Грција после 1946?

Прилично безобразно нема што. Особено кон оние кои се испоразболеа и испоумреа по прифатните центри за внатрешно раселени лица.Дали си слушал миграција село - град ???
Сега Косоварите почна да купуват овие новите станови што се градат по Скопје само јас што ги познавам лично 6 пријатели од Косово купија стан тука кај насна експресна миграција на население од косовските забити села.

Секако, знам тоа.Сега Косоварите почна да купуват овие новите станови што се градат по Скопје само јас што ги познавам лично 6 пријатели од Косово купија стан тука кај нас![]()
Срамота е да ставаш знак еднакво помеѓу етничко чистење и миграција.
И во 1999 Албанците од Косово мигрираа и емигрираа од косово во Албанија и Македонија?
Значи белокапците мигрираа без присила од Грција после 1946?
Најискрено ти пожелувам и ти да мигрираш како нив.![]()
Прилично безобразно нема што. Особено кон оние кои се испоразболеа и испоумреа по прифатните центри за внатрешно раселени лица.
Тоа е како сега јас да те прашам, дали мислиш на миграцијата село-град, како онаа од 1999, кога Скопје а и другите градови беа цел на експресна миграција на население од косовските забити села.