Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja sobra persi nogata, se vide ubavo.
Abe ustvari I jas sto se zamaram, ke si gledate MOTD vecer I strucnjaci ke vi objasnat. Baska ke vidite kolku opasno Wilshere go sobra Cleverley i toa otpozadi otkako ovoj go izdribla pa ova na Persie ke vi e ko ceshkanje.
Taka da, ako ova vi e za crven, Wilshere trebashe da leta uste od 15 minuta.
значи по твоја логика , вилшер требаше да добие директен црвен и 3 меча суспензија уште 15 минута зашто направи старт од позади со 3 нозе го летна клевз и не ја чепна топката ?Не сум слеп па да ми објаснува експерт, чисто отиде на човек не на топка. И за помали глупости Дин давал црвени.
arsenal will score as result of individual skillСантош најслаба алка ни е дефанзива ќе го јадиме изгледа по лево ...
![]()
Од ФБ ја најдов ,нез кој е авторот на ова :|Од која страна ти е ова?
Во право си дека личи на Граундхог Деј секоја сезона, ама дека ќе отиде во границите на некоја просечност тоа нема да се случи. Секоја сезона е вака за никаде, ама се консолидира тимот а и Венгер е доволно искусен за да завршиме во први 4. Надвор од МанЈу, Сити и Челзи реално Арсенал е поквалитетен и поконстантен од другите (Шитхем, Њукасл, Ливерпул, Евертон...). Значи дополнително завршување над четврто место ќе биде бонус и изненадување за оваа екипа. Земи во предвид дека и политиката на клубот е да се обезбеди барем пласман во ЛШ со минимални вложени пари.Исто издание од лани на Арсенал, само што Маноне се поѕвери па немаше некој "вау" резултат вон корист на арсенал.
Арсенал како да се заробени налик Бил Мареј во Groundhog Day(кој го гледал знае за шо зборвам),секоја година истото сценарио и без комплетен ремонт и нова политика тимов ќе влегува подлабоко и подлабоко во границите на просечноста...
Изгоре лончето претече млекотоarsenal will score as result of individual skill
man utd will score as result of opposition error
PS xD !!!!!
![]()
:|