Манчестер Јунајтед - Арсенал |Сабота 03 Ноември 2012 |Час: 13:45 | Олд Трафорд

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    114
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро,браво за победата,чиста без никакви судиски грешки.

Ајде,ставив ја крај вие пак продолжевте.

Толку,крај,ставете ТОЧКА (.) .

Исто издание од лани на Арсенал, само што Маноне се поѕвери па немаше некој "вау" резултат вон корист на арсенал.
Арсенал како да се заробени налик Бил Мареј во Groundhog Day(кој го гледал знае за шо зборвам),секоја година истото сценарио и без комплетен ремонт и нова политика тимов ќе влегува подлабоко и подлабоко во границите на просечноста...

Ja sobra persi nogata, se vide ubavo.

Abe ustvari I jas sto se zamaram, ke si gledate MOTD vecer I strucnjaci ke vi objasnat. Baska ke vidite kolku opasno Wilshere go sobra Cleverley i toa otpozadi otkako ovoj go izdribla pa ova na Persie ke vi e ko ceshkanje.

Taka da, ako ova vi e za crven, Wilshere trebashe da leta uste od 15 minuta.

Не сум слеп па да ми објаснува експерт, чисто отиде на човек не на топка. И за помали глупости Дин давал црвени.

Не сум слеп па да ми објаснува експерт, чисто отиде на човек не на топка. И за помали глупости Дин давал црвени.
значи по твоја логика , вилшер требаше да добие директен црвен и 3 меча суспензија уште 15 минута зашто направи старт од позади со 3 нозе го летна клевз и не ја чепна топката ?

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Абе и вие не знаете што зборите,само колку да се каже нешто.Сега ја гледам снимката од стартот на рвп,и не само што не е за црвен,туку не сум сигурен ни дали уопште го чепна,опасна игра секако беше,ама за ова да викаш дека е за црвен:eek:.

Прво дерби сезонава на утд без судиска "грешка" во нивна корист. С'трото ги губи своите моќи или само еден вид на камуфлажа:sneaky:

Шала на страна, мизерен натпревар, мизерен Арсенал, не знам како го победија ЛФЦ (ќе ви вратиме:sneaky:) ....се напињав за тоа најмногу додека ја гледав утакмицата. Мислам дека е безцелно барање неправда, затоа што ја немаше. Коректно отсвирен натпревар и тоВа е тоВа.

Сантош најслаба алка ни е дефанзива ќе го јадиме изгледа по лево ... :unsure:

150580_10151235589234127_335640796_n.png
arsenal will score as result of individual skill
man utd will score as result of opposition error
:cuc:
PS xD !!!!!
3700_378315118918865_1679587569_n.jpg

Од која страна ти е ова?
Од ФБ ја најдов ,нез кој е авторот на ова :|

Исто издание од лани на Арсенал, само што Маноне се поѕвери па немаше некој "вау" резултат вон корист на арсенал.
Арсенал како да се заробени налик Бил Мареј во Groundhog Day(кој го гледал знае за шо зборвам),секоја година истото сценарио и без комплетен ремонт и нова политика тимов ќе влегува подлабоко и подлабоко во границите на просечноста...
Во право си дека личи на Граундхог Деј секоја сезона, ама дека ќе отиде во границите на некоја просечност тоа нема да се случи. Секоја сезона е вака за никаде, ама се консолидира тимот а и Венгер е доволно искусен за да завршиме во први 4. Надвор од МанЈу, Сити и Челзи реално Арсенал е поквалитетен и поконстантен од другите (Шитхем, Њукасл, Ливерпул, Евертон...). Значи дополнително завршување над четврто место ќе биде бонус и изненадување за оваа екипа. Земи во предвид дека и политиката на клубот е да се обезбеди барем пласман во ЛШ со минимални вложени пари.
Во врска со ова што го пишав, не се согласувам со скоро ништо (во врска со начинот на водење на тимот), ама тука не можеме ние да смениме ништо. Во суштина на Арсенал му фалат само 2-3 засилувања за да биде далеку покомпетитивен. И тоа е проблемот секоја сезона, секогаш сме два-тројца играчи помалку.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom