a shto ima 3tiot goll ?Ќе има ли жалби и поплаки за денешниот трет гол на шкендија или пристрасноста сега не важи?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a shto ima 3tiot goll ?Ќе има ли жалби и поплаки за денешниот трет гол на шкендија или пристрасноста сега не важи?
Што ми е мерак за Охрид,прв дел од сезона го завршија на прво место во втора лига,незнам дали се финансиски добро потковани ама многу добро е да влезат во прва лига,со нив носат и навивачка група,и гостување во најубавиот град во Македонија.Држете се охриѓани ја имате подршката.
И да не се заборави секое чудо три дена повторно турски инвестиции во Тиквеш ,и превземање на клубот од сомнителни газди.
Прошли години Охрид беше без амбиции за прва лига па се даваа бодови на секаде, и се спасуваа екипи како Тетекс, а оваа година уште летото се зборуваше за борба за влез во прва лига..Донесоја доста добри играчи со поголеми плати, па ќе видиме на крај како ќе испаднитОчигледно за Охрид, Нова Година дојде нешто порано.
Најместачкиот тим у Втора лига со години уназад.
Кој прати Втора лига, знае дека редовно газат у прва полусезона и у втора бодовите им се ко на аукција, кој повеќе понуди него му продаваат.
Ова сеа што се први, Господ знае колку ќе ги кошта арачиновци, пошо реално они имаат највеќе пари овие да играат за нив.
Само Македонски екипи треба да постојат макар и да немаат пари.Очигледно за Охрид, Нова Година дојде нешто порано.
Најместачкиот тим у Втора лига со години уназад.
Кој прати Втора лига, знае дека редовно газат у прва полусезона и у втора бодовите им се ко на аукција, кој повеќе понуди него му продаваат.
Ова сеа што се први, Господ знае колку ќе ги кошта арачиновци, пошо реално они имаат највеќе пари овие да играат за нив.
Прошли години Охрид беше без амбиции за прва лига па се даваа бодови на секаде, и се спасуваа екипи како Тетекс, а оваа година уште летото се зборуваше за борба за влез во прва лига..Донесоја доста добри играчи со поголеми плати, па ќе видиме на крај како ќе испаднит

Ne moze da te slusne, mi vika vo Tetovo bil nesto pa moral kapa da stavi, -6 bilo tamu.O @Kamehameha karabatak shto ima tretiot goll na Shkendija... neshto slicno kako "prekershokot" so mlladinci vo 2018 ?![]()
da, a shto ima tretiot goll ?Ne moze da te slusne, mi vika vo Tetovo bil nesto pa moral kapa da stavi, -6 bilo tamu.
АМАК СП во кошарка играа финале некоја сезона, мислам и куп земааСе надевам ова што се случува со Охрид е некоја слична приказна како во ракометот, општината со неколку јаки спонзори да создаде тим кадарен за во Европа. Вардар и Шкендија се недопирливи, ама се друго е и те како достижно. Баш со другари го правев муабетот пред некое време, Охрид е убедливо најслабата точка на Македонија во спортска смисла. Ниту еден клуб од таму не играл сериозна улога во домашни првенства во нити еден спорт, ниту некогаш дале репрезентативец во било која наша репрезентација. Никогаш го немале доприносот во македонскиот спорт кој го имале градови како Струмица, Штип, Велес, Кавадарци кои се слични по големина, па ни Прилеп и Битола не се нешто многу поголеми. Една Струга карши нив неколку пати помала колку значење имала во ракометот. Валандово и Берово имаат дадено повеќе спортисти.
А после Скопје ја имаат најдобрата инфраструктура за спортски развој, единствени што можат да играат Европа на домашен стадион, аеродром, најтуристистички град во државата...

не заборавај дека Дејан Кулушевски има потекло од ОхридАМАК СП во кошарка играа финале некоја сезона, мислам и куп земаа
Во фудбал Данчо Целевски, Александар Митрески и Гоце и Александар Толески ми се асоцијација за Охрид![]()
, штета што не игра за МКИ сите овие се апсолутна нула во споредба со другите градови што ги спомнавАМАК СП во кошарка играа финале некоја сезона, мислам и куп земаа
Во фудбал Данчо Целевски, Александар Митрески и Гоце и Александар Толески ми се асоцијација за Охрид![]()
. Заедно со Кулушевски и Џеди Осман кои играат за други репрезентации и Маленко кој направи успех само во младински категории.16 години поминале упм…Пелистер Свислион-Амам сп од Битола имаше 6-7 бусој.АМАК СП во кошарка играа финале некоја сезона, мислам и куп земаа