Македонска Лига FM 13

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Веб-сајт
asromamk.com
Најпрво би ве замолил да не ја спамирате темава со прашања за кракот за да не биде истата затворена од страна на модераторите. Темава нека остане за тие што ја имаат оригиналната или пак дискутирајте на неа одкако ќе излезе кракот.

Како и секоја година FM Balkan Research Тимот прави додатоци за сите балкански лиги па така и за македонската. Не знам колку е тестиран додатокот но затоа сме тука за да го тестираме и подобриме :). Што содржи додатокот: Македонска прва лига, Македонска втора лига, Македонски куп, Македонски супер куп, и Јуниорски Лиги+ куп.​
Лигите се направени како што е и во реалност (правила на жолт картон, измени формат на одигрување и слично), додаени се награди за најдобар стрелец, играч и екипа.​
Додатокот е тетиран 2 сезони на go on holiday.​
СС:
SVaKT.jpg
o0aLS.jpg
IM7lR.jpg
Линк за превземање: http://www.mediafire.com/?9pxgt71o8onhanm
Фајлот се става во едитор дата!​
Преведено од ФМ Балкан Форумот: http://www.fm-balkan.com/forum/topic/12184-macedonia-by-fm-balkan-research-team/

Силекс испаднат од прва лига , нешто невозможно се нема случено до сеа :D не е Силекс- Пелистер па да испадне у втора лига :))), Металург шампиони сонот неостварен на Минчо само на игра може да му се оствари :D Па уште двојна круна ау ау ау :P

Металург ко ќе стани Македонски првак во фудбал...истиот ден јас престанувам да гледам фудбал

Треба да се поправи тоа за влез во 1 лига од 2-ра.
Првите 2 екипи влегуваат директно на местото на двете последни од првата лига, а 3 и 4 екипа од втората лига играат бараж со 9 и 10 пласираните во прва лига.

Зошто не можам да го најдам Едиторот во ФМ 13 ? ако знае некој нека помогни . фала

Зошто не можам да го најдам Едиторот во ФМ 13 ? ако знае некој нека помогни . фала
ја имаш купено оригиналната? ако го имаш оригиналот тогаш барај преку старт менито или пка таму кај што ти е исталирана. а ако ја имаш пиратската и да го имаш нема да работи и најверојатно играта нема да ти работи затоа што годинава нема да има пиратска 100%

Треба да се поправи тоа за влез во 1 лига од 2-ра.
Првите 2 екипи влегуваат директно на местото на двете последни од првата лига, а 3 и 4 екипа од втората лига играат бараж со 9 и 10 пласираните во прва лига.

jhyLs.jpg

средено е тоа само немав поставено скриншот

На сликите има по 33 утакмици во сезоната а кај мене се по 22. Чаре ?

И кај мене така покажуваше, но откако ќе ги изиграш тие 22 дава уште 11 :pos: пробав да го средам тоа некако сам ама не успеав

Епа не може да ги покажува последните 11 натпревари бидејќи распоредот тогаш се прави по Бергеров систем, значи зависи на која позиција ќе завршат тимовите, со кого, кога ќе играат!

Повелете линк од апдејтирана македонска лига за ФМ 13.
http://www.mediafire.com/?hqehst4sa3cccnc
Испробајте го, лигата е апдејтувана од моја страна но има уште многу да се работи на неа.
Ако има некој што сака да ми помогне околу составите на ново дојдените тимови во прва лига и втора нема да биде лошо.
Работев и на сите стадиони, а исто така на дресовите на Турново. Ако мислете дека треба да проработам на друг тим пратете ми слика во приватна порака и ќе средиме во наредниот апдејт. :)
Треба да ја најдам опцијата во која ги вклучува Турново и Тетекс во Лига Европа.

Ми требаат амблемите на сите македонски клубови. Anyone?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom