Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Покрај Прилеп опција ќе биде и Струмица.Во Струмица се полни стадионот без разлика со кој игра репрезентацијата, а е и бајаги одалечен од местата каде што живее Албанско население.Прилеп им е блиску и ќе одат верувај ми, ете го дека е Кичево.Но сепак знаејќи ја нашава полиција и федерација може ќе им текне да играт и без публика.
Сега некој се тресат,потат нема да спијат од што им се погоди Албанија , а не се способни да организират еден дуел Вардар- Шкендија не па ова.

Ќе јадат ќотек во Прилеп ако идат. Битола мислам дека немаат дозвола за стадионот, додека за Струмица незнаев каква е ситуацијата. Би било исто добро и Струмица да се игра ако е можно.

За да не можат да дојдат они на утакмица доволно е картите да ги пуштат во продажба само на билетара.

Ова праиме како е најбезбедно за да се избегне срамота и инциденти, иако репрезентацијава воопшто не заслужила некој да иде на стадион да ја бодри.

Иако е блиску сепак македонците во Прилеп и Битола се големи фанатици за спорт и плус се поголеми градови од Струмица, и нема теорија да има воопшто албанци или навивачи со албански обележја на Гоце Делчев или Тумбе Кафе за ваков натпревар бидејќи ќе има триста циркузи....а дека ќе се игра евентуално во Прилеп или Битола е научна фантастика со оглед на состојбата на стадионите....

Кој кур,ионака не ме интересира за оваа политичка репрезентација и дај боже по 10-0 од сите да изгубиме па да почни да се менува нешто...нема да биди проблем натпреварот со Албанија дома туку проблем ќе биди секој натпревар...а против Албанија 100% сум сигурен дека ќе ги наместат двата натпревари како што му одговара на двете
Сигурно нерешено со Албанија на двата натпревари.Голем дел се Албанци во нашиот тим и сигурно нема да играат професионално,па по се нерешено е чиста виделина.За квалификации освен Филип нема друго место кое полни критериуми. Тетово,Битола и Штип се обновуваат и ќе им треба најрано -16 година да се средат.

За кого ќе навиваат Американците кога ќе играат Израел - Албанија? :cautious:
Пред-квалификациско коло ќе има за таја утакмица, кој подобар блоу џаб, за нив :D

Иако е блиску сепак македонците во Прилеп и Битола се големи фанатици за спорт и плус се поголеми градови од Струмица, и нема теорија да има воопшто албанци или навивачи со албански обележја на Гоце Делчев или Тумбе Кафе за ваков натпревар бидејќи ќе има триста циркузи....а дека ќе се игра евентуално во Прилеп или Битола е научна фантастика со оглед на состојбата на стадионите....

Кој кур,ионака не ме интересира за оваа политичка репрезентација и дај боже по 10-0 од сите да изгубиме па да почни да се менува нешто...нема да биди проблем натпреварот со Албанија дома туку проблем ќе биди секој натпревар...а против Албанија 100% сум сигурен дека ќе ги наместат двата натпревари како што му одговара на двете
Што е битно кој се поголеми градови, битно е колку народ ќе има на стадион.И колку се фанатици битолчани и прилепчани, толку сме и ние струмичани.Сме полнеле сала до врв кога играа одбојкарите и младинските ни селекции во кошарка, стадионо крцаше со Канада (кога бугаринот досуди 4 пенала) и со младиве на Грција.Па со Албанија ќе биде празник.Да не заборавам со Луксембург ракомет салата беше мала,а кај нас ракометот е популарен како у Битола и Прилеп што е одбојката.
Ќе јадат ќотек во Прилеп ако идат. Битола мислам дека немаат дозвола за стадионот, додека за Струмица незнаев каква е ситуацијата. Би било исто добро и Струмица да се игра ако е можно.

За да не можат да дојдат они на утакмица доволно е картите да ги пуштат во продажба само на билетара.

Ова праиме како е најбезбедно за да се избегне срамота и инциденти, иако репрезентацијава воопшто не заслужила некој да иде на стадион да ја бодри.
Младост нема маки до тогаш ќе е готов.Рефлекторите се повторно вклучени така да може да се игра и ноќен термин.И хотели и сите други услови сме далеку пред прилепчани за организација на натпревар од таков тип.Иако да бидам искрен по кејф ќе ми е во Прилеп, ем што ќе патувам ја лично ем што они ќе дојдат и ќе го јадат на големо.
И сега кој е на власт игра улога.Ако се деси у Април светско чудо да падне оваа власт, за подарок што бевме вечити опозициорени ќе играат тука :vozbud:

@ultras1988 многу се филмаш, ќе ги тепаме ова она, почекај малце не летај.
Кога ќе ти дојдат најмалце 15.000 шипци од Македонија, едно 15к сигурно од Косово, и исто толку сигурно од Албнанија, има да ти по поплават Прилеп.
Каде и да се игра натпреварот, ако во случај успеат да набават влезници, сите до еден ќе дојдат, нема да ги запре ништо. Тие пријателски натпревар играа со Италија, ако не се лажам имаа најмалце 25.000 навивачи во Италија.

@ultras1988 многу се филмаш, ќе ги тепаме ова она, почекај малце не летај.
Кога ќе ти дојдат најмалце 15.000 шипци од Македонија, едно 15к сигурно од Косово, и исто толку сигурно од Албнанија, има да ти по поплават Прилеп.
Каде и да се игра натпреварот, ако во случај успеат да набават влезници, сите до еден ќе дојдат, нема да ги запре ништо. Тие пријателски натпревар играа со Италија, ако не се лажам имаа најмалце 25.000 навивачи во Италија.
Збориме за во Прилеп.Инаку за во Скопје можно е ние да го јадеме реално :D.

Збориме за во Прилеп.Инаку за во Скопје можно е ние да го јадеме реално :D.

Било каде ако обезбедат влезници, има да биде пекол.
Инаку и јас мислам дека во Скопје(Градски) ќе се игра, бидејќи само таму може да се организира натпреварот без многу инциденти.

Грешка е на фифа, после киксот со Србија шо се напрај, требаше да се делигира да не се паѓаме со Албанија, очекувам прав пекол оти сигуно ќе се игра Скопје утакмицата. Се надевам ќе поднамалат тензија со тоа што во распоредот би ја ставиле на крај и кога двете ќе бидат испаднати..

Абе не се трескајте се знае утакмицата кај ќе се игра у Скопје е сеа ако не издесјствуваат шипците у ффм па да се игра у Тетово и онака го реновираат а би требало да биде готово додека почнат квалификациите.Се знае Македонецот гзот ќе го даде за пари,кладба праам дека ќе го наместат мечот на нивен терен кај што се мнозинство значи каков Прилеп каква Струмица нема шанси тоа се знае или Скопје или опција у Тетово и крај е тука.И нека ви биде јасно,на тој меч ќе се види вистинската ситуација со Македонија,тогаш ќе се види колку не заболе за Македонија..

Не се филмајте ништо нема да биде.. Во Тетово нема теорија да играат..

Абе кој ја ебе репрезентацијата, јас да сум некој што се прашува и би ја затворил темава. А тоа што ќе се случи е срам на сите до сега што ја воделе ФФМ и државата, а ова им е еден вид како награда да видат што направиле.

Шпaнијa :cool: oдличнo...дoбрa групa кoнечнo зa некoј нaпредoк, имaaт целa гoдинa дa се средaт и дa гo нaпaднaт третoтo местo вo oвoј циклус.
Пост на годината.
pzDTFd9.gif

Ако дозволат гостински навивачи на натпреварот Македонија - Албанија не се глупирајте каде и да се игра натпреварот инвазија ке биде од нивна страна, а јас некако 90% сум сигурен дека Фифа нема да дозволи гостниски навивачи на тој натпревар.
П.С само од Тетово и Скопје ке се полни пола Градски

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom