Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
бев меѓу 100те души од 1000 на стадион со купена карта на пријателската со Данска . Топ си поминав.
Додека вие ја чекавте во кладилница 2јка истата уткамица на 1000 денари уплата.

Некој па кога ќе се избаци без да разбере . Играчите што ги поседува Белгија се далеку попознати и поактуелни од Србија и Хрватска . Промена на цената - мала .
Следен меч на Македонија дома - во Септември.

Што не ви е уште јасно околу цената? Или мислите не треба да има пари во ффм ? Владата ќе им даде , а ?

Кур ми е двор ми е.
Ако идам на стадион идам за да ја бодрам мојата репрезентација без разлика дали таа играла со Лихтенштајн или со Бразил.
И да, скапо е зашто јас не можам да најдам 5 другарчиња да се пуштам до Скопје да гледам фудбал од проста причина што не може секој да си дозволи иљадарче за еден ден да потроши.

Џабе, очигледно или не разбирате или не сакате да разберете.
Ваше си е, може и мене да ми беше подлабок џебот ќе размислував како вас и сеедно ќе ми беше колкава е цената на картата. Тоа е тоа, оние кои оставаат грло на секоја утакмица ќе си гледаат на ТВ, а семкарите на кои им е срам или под чест да запеат на стадион ќе си грицкаат семки и ќе се сликнат 2-3 пута.

Да ви се намочам во тоа патриотите ако ги бирате противниците со кој игра нашата репрезентација за да идете на стадион.

Составов им е у пм од сега страв ме фаќа :unsure:!! Каков страв бе јако им идеме па што биде нека биде :).
tyhg.png
--- надополнето: 19 февруари 2013 во 12:04 ---
КАКО „РИСОВИ“ ЌЕ БРКАМЕ „ЃАВОЛИ“
440521E807EBF74A99520FDEB54F9BF1.JPG
Македонската фудбалска репрезентација ќе добие нов лик. Светски познатиот производител на спортска опрема Пума се грижи за репрезентацијата повеќе од десет години, а од ФФМ до сега секогаш биле задоволни од соработката

Па така, од страна на Федерацијата беше најаве но дека на следниот натпревар на нашата репрезентација против Белгија на 22 март на националната арена Филип Втори во Скоп је, во рамките од квалификацискиот дуел за Светското првенство во Бразил 2014 година, ќе биде промовиран новиот дизајн на дресови на кои ќе доминира апликацијата на рисот.
Влегуваме во животинското царство
B1E8EACF6DD257458BB5A875FD2E75FE.JPG
Македонската фудбалска репрезентација влегува во животинското царство со прекари на националните тимови ширум светот. Досега настапувавме како „лавови“, како „фаланга“, како црвено-жолти“ и како ли уште не, но без официјално име. Сега ќе го имаме наметнато од редизајнираниот национален дрес во продукција на „Пума“. Во оваа прилика „Македонски спорт“ ги носи 10 најинтересни прекари на фудбалските репрезентации на планетата:

1. БиХ - „Змаеви“
2. Боцвана - „Зебри“
3. Бурунди - „Ластовички“
4. Бугарија - „Лавови“
5. Србија - „Бели орли“
6. Казахстан - „Снежни леопарди“
7. Лесото - „Крокодили“
8. Црна Гора - „Јастреби“
9. Нигер - „Антилопи“
10. Руанда - „Оси“
11. Туркемнистан - „Црни коњи“
12. МАКЕДОНИЈА - „Рисови“

Kој ку*ац им е со ова рисовиве бе ???
Се знае или Лав или сонце се става ДА ТИ Е*АМ РИСОТ ТИ Е*АМ !!! Овие од Спорт па се радуваат е*ате поарно ич да не ги мењаваат...
Татарите ''Лавови'' биле лелеееееееееее зини земјо голтни ме :tapp:

^ Знаеш дека Англија имаат исто лавови пример, па исто и пола Европа? Не е лавот нешто уникатно за Македонија па демек сите така не знаат или само наше е. :facepalm:

Како тргна, или лав или сонце или Јохан или Копчарот, други ништо!

^ Знаеш дека Англија имаат исто лавови пример, па исто и пола Европа? Не е лавот нешто уникатно за Македонија па демек сите така не знаат или само наше е. :facepalm:

Како тргна, или лав или сонце или Јохан или Копчарот, други ништо!
Да ама и Чешка и Татариве и Англија си ги ставаат а нашиве рисови :tapp:. Не е уникатно не реков ништо може и сонце да се стави...рис?! По кој основ...битолчаниве да бидат задоволни изгледа :D.

Составов им е у пм од сега страв ме фаќа :unsure:!! Каков страв бе јако им идеме па што биде нека биде :).

Ако изиграме како прошливе утакмици, а нападот да функционира како против Данска, мене ич не ми е страв. Точно дека Белгија моментално има перфектен но пред се индивидуален тим, покриен на секоја позиција со одлични играчи. Ама сеуште не се она правото, не функционираат како тим. Наеднаш им излегоа толку добри играчи, очекуем од нив за 2-3 године да играат сериозна улога на СП и ЕП, ама сега за сега нема потреба толку да се плашимо од нив. Кога една Англија и Холандија можеше да ги допреме, па и со Хрватска да изиграме толку добро (штета што примивме глупи голови), зошто да не и со Белгија.

Иначе цените за картите се официјални и ќе бидат од 200 до 600 денари. Пак ќе речем дека не се којзнае колку високи, ама можеше и малку поефтини да бидат. Се надевам дека не ја усраа работава и дека Градски ќе биде полн, а ако не биде единствени што ќе бидат криви за тоа се ФФМ.

ок се цените и за тие што немаат доволно финансии 200 денари мислам дека за последен меч, башка и добра игра прикажаа репрезентативците е ок цена.

Има некој што е сто пати поголем патриот од тој што иде скоро на секоја утакмица, ама нема леб да јаде.

Ако нема леб да јаде, а е патриот, за него нема дијагноза.

Инаку, патриотизмот во тоа се наѕира, а? Кој колку е редовен на стадион?

Значи, јас спаѓам во патриотишта. Дури и со Словенија бев :D

Да ама и Чешка и Татариве и Англија си ги ставаат а нашиве рисови :tapp:. Не е уникатно не реков ништо може и сонце да се стави...рис?! По кој основ...битолчаниве да бидат задоволни изгледа :D.
А рис со Битола каква врска има?! Или си тропна онака.

Oдлични се дресовите, се надевам бројот и името на фудбалерот нема да останат само овака на фотошоп, и дека конечно ќе делуваат како организирана репрезентација, барем за тој дел.
Цената на картите највеќе треба да е до 400 денари (200 - 400 максимално), ова со 600 денари ја претерале, сепак ќе видиме колку народ ќе се збери.

Најголемиот дел од влезниците ќе се продаваат по цена од 200 денари, вкупно 15. 672 влезници.

И за што дигавте галама ?

Мислиш дека ако не беше галамата ќе беа 200?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom