Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
ednas be da go pogodea golmanot vo vtoro poluvreme, samo dva udari vo ramki na gol imaa nasive..

Последно уредено:
пес да ме еби 90 минути шо изгубив на овај срам. дното се допре.

Каков смешен гол еј, му шукаше топката на телото , од бутот на газот на главата .. и си ја гледа ебате телето.... репрезентативци овие .. абе не сте ни за у Турново и Ренова , камо ли за репрезентација...

Оваква рамковна репрезентација со играчи како Барби за кој ни самиот тренер не слушнал заслужуваат само да губат.

Кој рече од тука дека ФИФА ранг листава не била реална? Во право беше, ич не е реална, Намибија, ФО и Сиера Леоне пред нас треба да се, не зад нас.

Еден нема што отскокнува еј. Еден нема што се интересира да ја промени ситуацијата. Посед не се ни трудиме да земеме, прими ја топката, рокај нанапред, нафрлај во шеснаесетник, флипери тактика, ќе се одбие, ќе ја фати некој ќе шутне. Па и ги гледам пред секоја домашна утакмица на репрезентацијава, во Енрико господава седнати на крканлук со парите од повик, и во хотел кога се сигурно плејстејшн играат цело време. И оној Ѓуровски зел тефтерите демек запишува нешто, мислиш хибрид од Ван Гал и Мурињо е. Од прв поглед се гледа дека има изглед на локален кооперација пиљар а не на селектор.

Нека се распушти и ФФМ и се и нека играат аматери за репрезентација, луѓе што ќе им е тоа хоби, како Лихтенштајн, Луксембург и останати држави. Така барем ќе знаеме дека се` што ќе направиме ќе е плус и ќе знаеме реално до кај ни се можностите.[DOUBLEPOST=1427492659][/DOUBLEPOST]
Е не, Фелаини! :Кезец:
И тој има брат, нека пробаат нека го соберат.

Igor_Tudor_621892S1.jpg

Игор Тудор - UNO DI NOI

За селектор!!!

Па ко ќе ми текнат на муабетите од prosecnog poznavaoca mkd reprezentacije, абе одличен е Бошко, помошник му беше на Пикси у Јапонија, он сите тактики му ги кроеше, многу разбира фудбал. :facepalm:

Овој Бошко ни на мене не може да ми биде помошник коа играм ФМ 12ка.

Подобро парите што ги инвестираа во Арената Филип Втори Македонски да ги инвестираа во некоја супер модерна сала за кошарка и ракомет. Барем во тие спортови имаме колку толку успех. На фудбалот сега за сега му нема спас со оглед на тоа што и младите селекции кој како стигне ги победува. Јас ја подржав идеајата и уште стојам на тоа дека професионалниот фудбал во Македонија треба барем за 5 години да се укине. А во тие 5 години целосно да се посветиме на инфраструктура и младите категории. Јас друг излез не гледам моментално сме 108 во светот а на добар пат сме да продолжиме да паѓаме. Прашање е дали воопшто сме во моментов на ниво на Луксембург.

Подобро парите што ги инвестираа во Арената Филип Втори Македонски да ги инвестираа во некоја супер модерна сала за кошарка и ракомет. Барем во тие спортови имаме колку толку успех. На фудбалот сега за сега му нема спас со оглед на тоа што и младите селекции кој како стигне ги победува. Јас ја подржав идеајата и уште стојам на тоа дека професионалниот фудбал во Македонија треба барем за 5 години да се укине. А во тие 5 години целосно да се посветиме на инфраструктура и младите категории. Јас друг излез не гледам моментално сме 108 во светот а на добар пат сме да продолжиме да паѓаме. Прашање е дали воопшто сме во моментов на ниво на Луксембург.
Нека си ја арената. Ќе ви служи за митинзи, ако не ја користат за фудбал. :pipi:

Не е до Бошко бе луѓе .
Толку ни е силата а и можностите.
Кој сака нека дојди , нема ништо да се подобри .
Мора да се работи да се подигни квалитетот на домашното првенство , оти допрва ќе тониме.

Крив е и Груевски и ВМРО владата!
Каква држава такав и фудбалот!

Па ко ќе ми текнат на муабетите од prosecnog poznavaoca mkd reprezentacije, абе одличен е Бошко, помошник му беше на Пикси у Јапонија, он сите тактики му ги кроеше, многу разбира фудбал. :facepalm:

Овој Бошко ни на мене не може да ми биде помошник коа играм ФМ 12ка.
Брат факт е дека не го бива ама кој и да дојде со овие фудбалери мислиш ќе направи нешто?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom