Mетал

Метал

 • Обожавам

  Гласови: 614 54,5%
 • Слушам чат-пат

  Гласови: 281 24,9%
 • Не ми прави толку мерак

  Гласови: 101 9,0%
 • Неможам органски да го поднесам

  Гласови: 131 11,6%

 • Вкупно гласачи
  1.127

Хептаграм XI

Ιερός Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
8.807
Поени од реакции
7.535
"So how are you tonight São Paulo?
You, over there are you ok tonight?"
- BRUCE DICKINSON (IRON MAIDEN)
Thoth Tarot:
1. Lovers - ATU VI - Gemini - 7
2. Tower - ATU XVI - Mars - 80
3. Moon - ATU XVIII - Pisces - 100
4. Sun - ATU XIX - Sun - 200
5. Hangman - ATU XII - Water - 40
6. Fool - ATU O - Air - 1
7. Magician - ATU I - Mercury - 2
8. Priestess - ATU II - Moon = 3
9. Fool - ATU 0 - Air - 1
=====================
VI+XVI+XVIII+XIX+XII+0+I+II+0 = LXXIV (Liber) :)
7+80+100+200+40+1+2+3+1=434 = 11 = Daleth = דלת (Door).


 

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
4.622
Поени од реакции
7.868
Нашите Кумановци :roker:

Леле кај ме потсети:anco:
Уште го имам дома цд-то од нивниот промо - концерт у онаа жутана куќа спороти ЈБТ што смени 18281788138187 имиња а последно што е шабанско дувло.
 

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.365
Поени од реакции
9.545
Леле кај ме потсети:anco:
Уште го имам дома цд-то од нивниот промо - концерт у онаа жутана куќа спороти ЈБТ што смени 18281788138187 имиња а последно што е шабанско дувло.
Еве го cd-to пред мене, ја у Агора го земав :D
 
Член од
26 февруари 2016
Мислења
3.558
Поени од реакции
7.655
Нашите Кумановци :roker:

Ги слушав во живо во Кочани летото 2007. Underground fest во паркот. Една од најдобрите метал свирки што се имаат одржано во мојот град, на крај полиција упадна и прекина порано ама беше луда вечер... Стварно супер времиња беа тоа. Холокауст мислам најголем впечаток оставија таа вечер.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom