Mетал

Метал

• Обожавам

Гласови: 622 54,3%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,1%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.145

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Дечки ако може да предложите некои добри македонски бендови, нема врска што стил свират само да е метал. Немам другари што слушат метал а и од Ср сум така да потрага по македонски метал за мене е исто како да го барам Светиот Грал.

Г

Господ

Гостин
Ќе кажемеее...ај да кажеме уствари шо да кажеме Joey кажа се:toe:

Иначе Dragonforce fans....

Herman Li is cool? :D

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
http://www.myspace.com/hackneyed

ова е еден млад комерцијализиран и катастрофален бенд.....баткиве се по 15-16 години и потпишано имаат со нуклеар бласт :tapp:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Без ова не смееш да почнеш да слушап метал.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Најпаметен ми стоиш ти од сите овдека... Некако има нешто во тебе што ме тера да верувам дека си во право... Ама.. Дај не се заебавај... Кај ја најде темава па се појави тука? Ти си некако замрзнат од `87 па сеа те размрзнуват? Ајде уживај си во St. Anger или не знам што... И ќути си... Ако си слушнал само Металика во животот не мораш да даваш глупи мислења... Ај уживај...:vozbud:
Слушам металика пантера моторхед...повеке бендови...У последно време металика јес да не се толку квалитетни говорам за поназад...а иначе слушам метал

Најпаметен ми стоиш ти од сите овдека... Некако има нешто во тебе што ме тера да верувам дека си во право... Ама.. Дај не се заебавај... Кај ја најде темава па се појави тука? Ти си некако замрзнат од `87 па сеа те размрзнуват? Ајде уживај си во St. Anger или не знам што... И ќути си... Ако си слушнал само Металика во животот не мораш да даваш глупи мислења... Ај уживај...:vozbud:
Паа....искрено ке кажам не можех да едитирам пост и да напишам дека последните албуми не ми се толку убави како првите...а слушам и пантера моторхед и сл...

Извинејте овака ама ств нешо заглавува пц и дава некои дупли работи шо сум ги бришала и сл...

Г

Господ

Гостин
Ги имате слушано Outworld?
Многу добар Prog metal бенд
Активни биле од околу 1997
и колку што знам од 2009 година бендот
е распуштен имаат еден албум Outworld
кој според мене е стварно добар

Инаку еве две песни од нив

Па и тие шо ги слушале и тие шо не ги слушале кажете што мислите:helou:

DeathControlmk

Will are?
Член од
7 февруари 2009
Мислења
124
Поени од реакции
9
знам за рамштајн и детстарс но не ги ставив зошто мислам дека не вредеше - не ми се по ќееф.

Контроверза тема за сите металци: Рап Метал

сега 100% ќе имам лоша реплутација :tv:

Zakon se be so im fali :D

Kajgana Shop

На врв Bottom