TheButcher
Thrasher
- Член од
- 8 август 2009
- Мислења
- 78
- Поени од реакции
- 4
ај малце со фолк метал
моќно звучи коверот
прекрасно парче
моќно звучи коверот
прекрасно парче
Catatonia Поп/рок????? ти тачен си бе??? тоа ти е доом/death бе :uvo:Воопшто не сакам да се караме, само разговараме. Треба да разговараме за МЕТАЛ, ама ај да расчистиме некои работи пред тоа. Во поп/рок јас ги сметам најчесто оние бритпоп бендови, како и некои други: Oasis, Blur, Manic Street Preachers, Coldplay, Verve, Catatonia... Така да музиката на Бон Џови или Аеросмит нормално дека ќе се смета за HARD ROCK или во некои моменти и HEAVY METAL, а хеви метал спаѓа во метал, што значи дека тука може да се збори и за Бон Џови, и за Скорпионс, и за Аеросмит. Туку ај да оставиме вакви разговори, да збориме за метал.
Кои се најдобрите метал албуми што секој љубител на рок (и метал) музиката треба да ги има, според вас?
La Muerte ..добар албум ..се надевам ке ти се допадне
еве мал дел од него
Според мене најдобри албуми од горфест сее да,овој спот го чув и е супер..ќе симнам ова,чув нешто и од ерасе албумот и тоа ми седопадна,ајде...вечер ќе симнувам,па се надевам ќе биде добро.
Не знам што би пишал после вакво нешто.
Aко сакаш квалитетен Industrial(European)Metal ѕирни ги Rammstein и Deathstarsајде малце industrial metal:
:helou:
Aко сакаш квалитетен Industrial(European)Metal ѕирни ги Rammstein и Deathstars
ке те поштедам ај .. дека си ми вујко :pos2:знам за рамштајн и детстарс но не ги ставив зошто мислам дека не вредеше - не ми се по ќееф.
Контроверза тема за сите металци: Рап Метал
сега 100% ќе имам лоша реплутација :tv:
внучеееее.....!ке те поштедам ај .. дека си ми вујко :pos2: