the truth - limp bizkitПредлог за добра Ну-Метал трака?... да слушнам нешо..)
повеке како технички дет ми звучи менеНезнам кај да ги ставам дали во технички дали во прогресиф дет метал ... мислам дека поќе се прогресив.
Па зависи што сакаш ти...јас започнав метал да слушам со Dragonforce и сега сум стасан до многу потешко од тоа.Почнувам сега малку со метал најдов нешто од Dragonforce и All That Remains. Добри се според вас?
Со All That Remains ќе се навлечеш на кор жанрови повеќе отколку на металПочнувам сега малку со метал најдов нешто од Dragonforce и All That Remains. Добри се според вас?
A.D.I.D.A.S.- KornПредлог за добра Ну-Метал трака?... да слушнам нешо..)
Aјде ко за почеток земи ова...Почнувам сега малку со метал најдов нешто од Dragonforce и All That Remains. Добри се според вас?
Друже не прашувај други дали се добри некој бенд, едноставно ако ти се допаѓа нивната музика ќе продолжиш да ги слушаш. Еве на пример кај мене не ми се допаѓаат Некрофагист, Диму Бургир, и скоро сите блек и дет бендови, ама еве ми се допаѓаат Драгонфорс. Кај некои па е обратното од мене, па така некои ќе ти викаат слушај ги некој не и ќе се збркаш.Почнувам сега малку со метал најдов нешто од Dragonforce и All That Remains. Добри се според вас?
Почнувам сега малку со метал најдов нешто од Dragonforce и All That Remains. Добри се според вас?