Mетал

Метал

• Обожавам

Гласови: 622 54,3%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,1%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.145

TheButcher

Thrasher
Член од
8 август 2009
Мислења
78
Поени од реакции
4
Како што Нирвана го дигна гранџот на највисоко можно совршенство, истото го направи Металика со металот.

а кој ги Дигна Металика?
немојте да ги заборавате Веном ..причината за тоа што се металика денес (или беа) ..Џејмс уште од самиот почеток почна да го имитира Кронос ..али некако им тргна и станаа тоа што се..за разлика од Веном

иначе според мене Металика се мртви одамна..
Kill 'Em All (1983)
Ride The Lightning (1984)
Master Of Pappets (1986)
Justice For All (1988)

Тоа беше Металика Според мене ...
сега не знам за вас

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Пошо глеам овде се берат металци само да кажам дека откупувам бакар
ако има некој....

DeathControlmk

Will are?
Член од
7 февруари 2009
Мислења
124
Поени од реакции
9
R.I.P. Stefan, pred nekoja nedela go vidov... na Fonetika mislam... :S :S :S Zaebana rabota...

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
R.I.P. Стефи.
Пред 15ина саати го гледав во живо со Grimus, уште не ми се верува дека го нема повеќе. :(

BoogieMan

#%$!
Член од
24 август 2006
Мислења
364
Поени од реакции
19
Aј лесна му земја....греота, не го познавав човекот, ама стварно добар тапанар беше. Знае ли некој од што?

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Нека му е лесна земјата...
Стварно трагично.

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Викаат дека смртта е само почеток.Нека овој почеток за Стефан биде лесен како прашината која се крева под нозете на коњот на кој патува кон вечниот мир

TheSunCries

фак.......i am dead!
Член од
16 јули 2008
Мислења
194
Поени од реакции
5
hail of bullets.Каков бенд,еј!!ги видов тука од shadow_rr.ме заинтересира сличноста со болт троуер и да,можам да кажам дека звучат баш како што треба,бруталност до немај каде,такви спори и моќни делови баш како што сакам =)

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
hail of bullets.Каков бенд,еј!!ги видов тука од shadow_rr.ме заинтересира сличноста со болт троуер и да,можам да кажам дека звучат баш како што треба,бруталност до немај каде,такви спори и моќни делови баш како што сакам =)
Ретко да најдам некој нов бенд да звучи Old School до коска. btw, нивното ново EP - Warsaw Rising кое излезе пред еден месец kicks ass. Мора и тоа да го преслушаш (ако веќе го немаш), како надополнување на минатогодишниот албум.

TheSunCries

фак.......i am dead!
Член од
16 јули 2008
Мислења
194
Поени од реакции
5
Ретко да најдам некој нов бенд да звучи Old School до коска. btw, нивното ново EP - Warsaw Rising кое излезе пред еден месец kicks ass. Мора и тоа да го преслушаш (ако веќе го немаш), како надополнување на минатогодишниот албум.
не,го немам сеуште...уште го преслушувам of frost and war.мада,ќе го симнам сигурно деновиве и тоа ип,сигурно е убиствено како и ова.

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
не,го немам сеуште...уште го преслушувам of frost and war.мада,ќе го симнам сигурно деновиве и тоа ип,сигурно е убиствено како и ова.
Многу е ѕверско. Има 2 нови песни, една преработка (Twisted Sister - Destroyer) и 3 live песни.

Kajgana Shop

На врв Bottom