......Pak padna mrezata...offff
kaj mene so site 4 br, e se ok....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
......Pak padna mrezata...offff
A kako poinaku.?osvem na 1212 ne mozes nikade da vrtis.....Decki da ve prasam, ako kupam sim karticka od lajka dali moram da se registriram za da mozam da ja koristam ?
A kako poinaku.?osvem na 1212 ne mozes nikade da vrtis.....
Ako e taka koj saka moze da zemi sim i da maltretira bilo...
Pisi ime A, prezime B ili zbutaj nekoi bukvi bezveze hahah.Ok u redu toa, no poentata mi bese ne sakam sekoj da moze da me najde po ime na 1188. znaci dali moze da se registriram bez da moze da me najdat tamu ?
Druze da prikries br #31# ne moze na Lyca, toa so telekom i a1 samo,sekoj sto dava lazni/pogresni informacii pri registracija ponatamu ke ti izlezat na glava, so ne tocen maticen br, i licni podatoci rabotata ne odi ,imas opcija na web stranata za registracija i dali sakas tie informacii da gi ima na toj 1188, ne go stikliras toa ...i tolku,ama za registracija treba Embg.Ok u redu toa, no poentata mi bese ne sakam sekoj da moze da me najde po ime na 1188. znaci dali moze da se registriram bez da moze da me najdat tamu ?
Kaj site moze #31# samo ne kaj Lajka toa si nema vrska so Mvno i Mno, kaj site drugi raboti samo kaj niv ne.Druze da prikries br #31# ne moze na Lyca, toa so telekom i a1 samo,sekoj sto dava lazni/pogresni informacii pri registracija ponatamu ke ti izlezat na glava, so ne tocen maticen br, i licni podatoci rabotata ne odi ,imas opcija na web stranata za registracija i dali sakas tie informacii da gi ima na toj 1188, ne go stikliras toa ...i tolku,ama za registracija treba Embg.
Nemaat plateno za #31# kako sto nemaat ni za skrateni broevi,nema za donacii ,nema za jsp,nema parking, nema VoLte....Kaj site moze #31# samo ne kaj Lajka toa si nema vrska so Mvno i Mno, kaj site drugi raboti samo kaj niv ne.
Druze da prikries br #31# ne moze na Lyca, toa so telekom i a1 samo,sekoj sto dava lazni/pogresni informacii pri registracija ponatamu ke ti izlezat na glava, so ne tocen maticen br, i licni podatoci rabotata ne odi ,imas opcija na web stranata za registracija i dali sakas tie informacii da gi ima na toj 1188, ne go stikliras toa ...i tolku,ama za registracija treba Embg.
Ne znam ne sum koristel toj br,nit nekoe info mi trebalo....OK fala ti druze, a kazi mi dali moze da izlezam od bazata na podatoci na 1188 poshto na drug broj me ima vekje tamu ?
Специјалке, земи ѕвони во контакт центарот и прашај не очекувај од луѓе кои си регистрирале со лични податоци од лична карта да ти одговараат на тоа што појма си немаат.OK fala ti druze, a kazi mi dali moze da izlezam od bazata na podatoci na 1188 poshto na drug broj me ima vekje tamu ?
Update треба да напрајш.Aplikacijata na Lyca ne mi raboti vekje nedela dena?
1212, se javuvas karticata pred tebe i ke ti ja izbrisat,a za drug pat ne stikliraj avtomatska obnova, ili pred nekolku dena pred istek na paket *190# za deaktivirajne na obnovata,Друштво, имам активен пакет 3М , има уште 2... некња ми стасува порака повлекло од картица пари за пакет пробувам да ја избришам картичката од зачувани картици невозможно е , искуство некој ?