Lycamobile Македонија

Член од
30 јануари 2009
Мислења
490
Поени од реакции
439
Јас имав Lyca Mega т.е пакетот од 22 GB на 3 месеци и гледам денес ме префрлиле на нивната мрежа и ми уклучиле пакет
xtraTALK M што има само 5 ГБ најверојатно ќе се жалам прво до нив па до АЕК и ќе ги сменам како оператор иако за пакетот што го користев се тука негде со цена 1100ден Lyca/1200 Mtel

Член од
29 август 2008
Мислења
5.723
Поени од реакции
4.110
Јас имав Lyca Mega т.е пакетот од 22 GB на 3 месеци и гледам денес ме префрлиле на нивната мрежа и ми уклучиле пакет
xtraTALK M што има само 5 ГБ најверојатно ќе се жалам прво до нив па до АЕК и ќе ги сменам како оператор иако за пакетот што го користев се тука негде со цена 1100ден Lyca/1200 Mtel
Od 22 na 5gb, ohoo mozi da e greska , zvoni vo mtel

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.091
Поени од реакции
1.366
јави се и поднеси пријава во контакт центар можеби е системска грешка. Ако тоа не помогне тогаш АЕК треба да постапи.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.533
Поени од реакции
2.694
Koj amateri se uste od pocetok u pm.Kako be taka moze neseriozno a ovde uveruvaat deka ke si vazi se kako sto si imal dodeka ne ti zavrsi paketot.I sega odi raspravaj se pred nova godina da ti pustat nesto za koe si platil normalno.I znak prasalnik koga ke odgovorat i kako na baranjeto.E poradi ovakvi raboti lugjeto plakaat postpejd na A1 i Telekom po minimum 1000den samo da ne se raspravaat za ovakvi raboti.Dali vredi apsolutno ne,ali ne sekoj saka sega da se zamara so tie od kontakt centar sto realno vrska nemaat sto rabotat.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.723
Поени од реакции
4.110
Koj amateri se uste od pocetok u pm.Kako be taka moze neseriozno a ovde uveruvaat deka ke si vazi se kako sto si imal dodeka ne ti zavrsi paketot.I sega odi raspravaj se pred nova godina da ti pustat nesto za koe si platil normalno.I znak prasalnik koga ke odgovorat i kako na baranjeto.E poradi ovakvi raboti lugjeto plakaat postpejd na A1 i Telekom po minimum 1000den samo da ne se raspravaat za ovakvi raboti.Dali vredi apsolutno ne,ali ne sekoj saka sega da se zamara so tie od kontakt centar sto realno vrska nemaat sto rabotat.
Pisav i pogore deka izgleda ke go barame problematicniot Lycamobile....
Mtel nisto ne znaat za lycamobile i sto da pravat,ni kako ke pravat ke ja zakrsat rabotava izgleda

Член од
9 јануари 2021
Мислења
969
Поени од реакции
994
Pisav i pogore deka izgleda ke go barame problematicniot Lycamobile....
Mtel nisto ne znaat za lycamobile i sto da pravat,ni kako ke pravat ke ja zakrsat rabotava izgleda
Бога ми, сега ко што се јави проблем кај еден, би предвиделе и дека кај друг ќе се појави. Само пакетот со 5GB интернет и разговори вреди ко така од МТЕЛ и тоа за луѓе кои што сакаат да заштедат и да им иди месечно поефтино, што не е за потценување, само да не имаат некој посериозен проблем.
И нека направат бе една апликација, ако префрлам кај нив броеви, како ќе ја следам ситуацијата на броевите? Ах, ете чим го купија, сега нема враќање, ќе си го бараме Lycamobile.

Член од
24 март 2011
Мислења
177
Поени од реакции
92
Kako sto gledam APN od Mtel raboti iako seuste ne mi e prefrlen borojot na MTEL

Name: MTEL APN
APN : web.mtel.mk
Username : prasno
Password : prazno
Proxy: prazno
Authentication type : PAP

Последно уредено:
Член од
24 јуни 2008
Мислења
109
Поени од реакции
53
Mene mi izgledat mtel kako nekvaliteten operator, iako uste e na pocetok. Ako ne ke go pocekam noviot ungarski operator, gledam mtel ne nudat nesto posebno.

Член од
24 јуни 2008
Мислења
109
Поени од реакции
53
На крај ќе испадне џабе го купиле Lycamobile и фрлиле толку пари кога голем дел од тие 60000 корисници ќе им избегаат поради лошо менаџирање.
I mene taka mi izgledat. Ako ispadnit taka najdobro ili prefrlanje na A1 ili na noviot ungarski operator vo iscekuvanje.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.723
Поени од реакции
4.110
На крај ќе испадне џабе го купиле Lycamobile и фрлиле толку пари кога голем дел од тие 60000 корисници ќе им избегаат поради лошо менаџирање.
Jas sum siguren deka od tie 60 000, 50 000 posle prviot mesec/dva ke se portiraat pak na a1 pripejd
Btw, ne go kupija dzabe,go kupija oti mu smetase a indiecot poradi sopkite od A1, ova mu dojde kec na desetka.!

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.032
Поени од реакции
5.925
Jas sum siguren deka od tie 60 000, 50 000 posle prviot mesec/dva ke se portiraat pak na a1 pripejd
Btw, ne go kupija dzabe,go kupija oti mu smetase a indiecot poradi sopkite od A1, ova mu dojde kec na desetka.!
Муабетот не ми беше дека го купиле за бадијала цена туку залудно фрлиле толку пари кога никаков бенифит од тоа МТЕЛ нема да има.Да ги оставеа цените од lyca целиот профит кој до вчера го собираше Lyca сега ќе одеше во касата на МТЕЛ ама пошто овие се тотално неспособни тие милиони евра што ги потрошија за купување на Lyca никогаш нема да ги вратат бидејки како што ти кажа 50000 постоечки корисници на Lyca ќе се префрлат кај други оператори а прашање на време кога и останатите 10000 ќе избегаат и МТЕЛ нека продолжи да купува и други оператори се додека самиот не банкротира затоа што сега кога ќе остане без корисници кој повеќе ќе му смета А1 или Телеком?

Kajgana Shop

На врв Bottom