Lycamobile Македонија

Член од
27 октомври 2020
Мислења
123
Поени од реакции
117
Алтернативата е само припејд А1 пакетот преку апликација за 299 денари месечно неограничени повици и смс, 10 гб интернет и неограничено на социјални мрежи. Два броја веќе префрлив од Лајка на А1, уште за два ќе чекам да помине претплатата и право во А1. Засега е тоа најевтино и прифатливо.

Член од
9 јануари 2021
Мислења
969
Поени од реакции
994
Алтернативата е само припејд А1 пакетот преку апликација за 299 денари месечно неограничени повици и смс, 10 гб интернет и неограничено на социјални мрежи. Два броја веќе префрлив од Лајка на А1, уште за два ќе чекам да помине претплатата и право во А1. Засега е тоа најевтино и прифатливо.
Или 2500 денари наеднаш да платиш на MTEL и да имаш интернет и неограничени разговори кон сите мрежи цела година.
Вака ќе ти иди 208.333 денари месечно.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.533
Поени од реакции
2.694
Kaj mene denes avtomatski se smeni mrezata od lycamobile vo mtel. Mi stigna prethodno poraka.
Od koga si korisnik na Lajka?Bas me interesira na koja osnova sega ke go pravat transferot koj koga ke se prefrla.Inace ako gi skinale porakite a seuste vazat paketite e toa e stvarno pederska rabota.

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.091
Поени од реакции
1.366
Не би смееле да ги скинат пораките. Треба да се поднесе приговор за тоа. Очигледно брзо ја почнале миграцијата

Член од
14 мај 2023
Мислења
70
Поени од реакции
64
Dali imas data soobrajkaj za proverka i dali pisuva do koga e tekovniot....
izvini vaka ama prv si od lyca na mtel tuka :)
Imav na lycamobile aplikacijata i sekogas proveruvav kolku sum potrosil od paketot od tie 5 giga. ama sega taa aplikacija od lycamobile ne funkcionira koga avtomatski me preflija na mtel.
Автоматски споено мислење:

Od koga si korisnik na Lajka?Bas me interesira na koja osnova sega ke go pravat transferot koj koga ke se prefrla.Inace ako gi skinale porakite a seuste vazat paketite e toa e stvarno pederska rabota.
Korisnik sum uste koga vleze lycamobile vo Makedonija.

Ѕвони во контакт центарот за СМС пораките одма да ти ги средат.
Се јавив во контакт центарот и кажав немам бесплатно смс пораки. Се збунија и ми кажаа дека во најскоро време ќе ме контактираат. Ама уште чекам. Инаку кога се јавив на 0791212 веднаш кажува добродојдовте во мтел.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.723
Поени од реакции
4.110
Ako nema sms,da se prijavi i vo Aek.

Imav na lycamobile aplikacijata i sekogas proveruvav kolku sum potrosil od paketot od tie 5 giga. ama sega taa aplikacija od lycamobile ne funkcionira koga avtomatski me preflija na mtel.

Се јавив во контакт центарот и кажав немам бесплатно смс пораки. Се збунија и ми кажаа дека во најскоро време ќе ме контактираат. Ама уште чекам. Инаку кога се јавив на 0791212 веднаш кажува добродојдовте во мтел.
Od a1 na 0791212 vika dobredojde vo lycamobile

So *100# ima za data soobrajkaj proverka ili nisto.?

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.533
Поени од реакции
2.694
Се чудам како само кај мене се префрли на мтел?
Nemoj da mislis deka si sam.Ti si clen na forumot zatoa znaeme.Plus vikas deka si od pocetokot ako toa im igra uloga nesto.Garant ima i drugi samo ne gi znaeme.Kako i da e ubavo vikaat se sto e ubavo (vo ovaa smisla eftino) kratko trae.Se znaese odamna deka Lyca nema golem interes da sedi na ovoj pazar vo idnina.Ova so prodazbata im dojde djoker daj sto dades.I ovie dvata paketa na dolg rok na mtel realno za razlika od A1 i Telekom se eftini samo da imaa poraki,ovaka ispagja deka za cenata ke dobivas pola ili limitirana usluga.

Член од
24 јуни 2008
Мислења
109
Поени од реакции
53
Samo so bev vo Makpetrol, gi prasav dali ke mozit od nova godina da se stavat kredit na lycamobile, mi rekoa deka mozit pa sega ke vidime kako ke bidit. I jas sum korisnik na lycamobile uste od 2017 god, go portirav brojot od poranesen vip na lycamobile. Kaj mene seuste stoit android aplikacijata so preostanati GB I web stranata kaj so sum zaclenat.

Член од
18 јули 2020
Мислења
60
Поени од реакции
45
Се чудам како само кај мене се префрли на мтел?
денес и јас добив порака дека во следните 24 часа ќе бидам префрлен на мтел и да ги прифанам новите поставки и внесам личните податоци и рестарт на мобилниот.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.723
Поени од реакции
4.110
денес и јас добив порака дека во следните 24 часа ќе бидам префрлен на мтел и да ги прифанам новите поставки и внесам личните податоци и рестарт на мобилниот.
Ke kazis utre povejke detali, bidejki mnogu korisnici sme zateceni od situacijava

Ke kazis utre povejke detali, bidejki mnogu korisnici sme zateceni od situacijava
Btw, portiran broj si ili 079 koja serija 079 2xx xxx 3xx 4xx.??

Член од
18 јули 2020
Мислења
60
Поени од реакции
45
received_889064290053545.jpeg

Btw, portiran broj si ili 079 koja serija 079 2xx xxx 3xx 4xx.??
не е портиран..079 291...

Последно уредено:
Член од
29 август 2008
Мислења
5.723
Поени од реакции
4.110

Kajgana Shop

На врв Bottom