Lycamobile Македонија

Член од
29 август 2008
Мислења
5.676
Поени од реакции
4.054
Uspesno obnoven Super200 12m i na ,,dvete brojcinja,,
Прегледај го приврзокот 436555
Prvoto brojce so ,,38,15den kredit,, e uspesno obnoveno
Прегледај го приврзокот 436556
Kako prvoto, taka i vtoroto e uspesno obnoveno ,,kredit 63,64den,,.
Zaostanat kredit na brojcinjata ,,uste od vremeto,, koga obnovuvav ,,mesec za mesec,,.

Nesto koe ,,nema da go vidime,, povtorno
Прегледај го приврзокот 436557
Screenshot t.e. photo od uplatata za ,,dvete brojcinja,,
1600 denari godisen paket, vkluceni neograniceni razgovori kon site mrezi, neograniceni sms poraki, 5GB data //za mene poveke od dovolno// i se drugo sto mu e potrebno ,,na obicniot covek,, za samo 133den/mesecno!
Besplatno prakticno kazano. Zal mi e sto za ,,posleden pat,, izvrsiv uplata kon Lycamobile.
Toa e druze posledna obnova na site ke ni bidi ova ...
Автоматски споено мислење:

Ќе се префрлам во А1, трошам околу 10гб и ми е 270 денари месечно пакетот во Лајка, а во А1 е 300 денари пакетот + неограничени на социјални мрежи. Не ризикувам со неодговорноста на МТЕЛ
Na 15010 od mtel ne znaat apsolutno nisto za broevite od lycamobile....vikaat naskoro ...
Автоматски споено мислење:

Uspesno obnoven Super200 12m i na ,,dvete brojcinja,,
Прегледај го приврзокот 436555
Prvoto brojce so ,,38,15den kredit,, e uspesno obnoveno
Прегледај го приврзокот 436556
Kako prvoto, taka i vtoroto e uspesno obnoveno ,,kredit 63,64den,,.
Zaostanat kredit na brojcinjata ,,uste od vremeto,, koga obnovuvav ,,mesec za mesec,,.

Nesto koe ,,nema da go vidime,, povtorno
Прегледај го приврзокот 436557
Screenshot t.e. photo od uplatata za ,,dvete brojcinja,,
1600 denari godisen paket, vkluceni neograniceni razgovori kon site mrezi, neograniceni sms poraki, 5GB data //za mene poveke od dovolno// i se drugo sto mu e potrebno ,,na obicniot covek,, za samo 133den/mesecno!
Besplatno prakticno kazano. Zal mi e sto za ,,posleden pat,, izvrsiv uplata kon Lycamobile.
Mozes uste za najsigurno da se javis 1212,da ti gi izbrisat kartickite/sistemski, za da si bides na cisto ...

Член од
28 ноември 2022
Мислења
379
Поени од реакции
644
Mozes uste za najsigurno da se javis 1212,da ti gi izbrisat kartickite/sistemski, za da si bides na cisto ...
Se javiv vednas po uplatata, rekoa vo rok od 24h ,,kje izbrisat,,. Mi dadoa ref. Broj za baranjeto za dvete brojcinja.
Inaku stigna OTP kod ,,pri plakanje,, od NLB kon 079 brojot.
Na 1212 i deneska mi kazaa deka ,,sporo,, kje odi transfeot kon mtel. Se nadevam t.e. ti posakuvam deka ,,kje uspees,, vremenski da go obnovis i posledniot broj preku Lyca.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.676
Поени од реакции
4.054
Se javiv vednas po uplatata, rekoa vo rok od 24h ,,kje izbrisat,,. Mi dadoa ref. Broj za baranjeto za dvete brojcinja.
Na 1212 i deneska mi kazaa deka ,,sporo,, kje odi transfeot kon mtel. Se nadevam t.e. ti posakuvam deka ,,kje uspees,, vremenski da go obnovis i posledniot broj preku Lyca.
Tnx

Член од
29 август 2008
Мислења
5.676
Поени од реакции
4.054
Na fb, na nekoj mu napisaja deka procesot na migracija 6meseci / ohooo da nene fati cadot vo prvite samo nisto drugo....i da ne rekol nekoj deka lycamobile bile spori i zakoceni mtel x3 e pozakocen

Член од
28 ноември 2022
Мислења
379
Поени од реакции
644
Na fb, na nekoj mu napisaja deka procesot na migracija 6meseci / ohooo da nene fati cadot vo prvite samo nisto drugo....i da ne rekol nekoj deka lycamobile bile spori i zakoceni mtel x3 e pozakocen
Tocno taka. I zenava vcera na 1212 namerno ja prasav za ,,migracijata,, mene me interesirase a sakav istovremeno i ,,da spodelam,, na forum deka ,,procesot ke trae,,. Se nasmea i veli ,,ima vreme za taa rabota,, , prilicno sporo kje odi migracijata. Prvo ,,prevzemeni,, kon mtel ke bile najnovite brojcinja.
Nie so postarite ,,posledni,, kje sme bile. I odgovoriv super! I deka mi e zal sto e taka kako e ,,vo odnos na mtel,,.
Potvrdi deka nam ,,obnovenite,, ni ostanuvaat site vkluceni servisi od paketot do istek na 360 dena.
Kolega, obnovuvaj na 01.01.2025 //kolku pametam togas ti e ,,terminot,,// i ,,mirna glava,, 360 dena.
Srbite sto ,,vpletkaa prsti,, i ovdeka maka mi e, no toa e.
Samo ,,se prasuvam,, sto li ke pravime koge ,,ke ne lapne,, mtel. Tie siromaskite ,,ne se sposobni,, za da ne odrzat pod mreza i da ne opsluzat. Najosnovni raboti kako applikacija, ussd, itd nemaat. Tehnicka ,,slusam od levo-desno,, deka poim nemale za bilo koe prasanje.
Ocekuvam tek togas ,,da bide vistinsko placenje,, padnale servisite i ,,tesko stanale,,. Epa ,,mtel,,.
Neka plukaat togas ,,telekom, a1 fanovite,, po Lyca hahahaha.

Последно уредено:
Член од
29 август 2008
Мислења
5.676
Поени од реакции
4.054
Tocno taka. I zenava vcera na 1212 namerno ja prasav za ,,migracijata,, mene me interesirase a sakav istovremeno i ,,da spodelam,, na forum deka ,,procesot ke trae,,. Se nasmea i veli ,,ima vreme za taa rabota,, , prilicno sporo kje odi migracijata. Prvo ,,prevzemeni,, kon mtel ke bile najnovite brojcinja.
Nie so postarite ,,posledni,, kje sme bile. I odgovoriv super! I deka mi e zal sto e taka kako e ,,vo odnos na mtel,,.
Potvrdi deka nam ,,obnovenite,, ni ostanuvaat site vkluceni servisi od paketot do istek na 360 dena.
Kolega, obnovuvaj na 01.01.2025 //kolku pametam togas ti e ,,terminot,,// i ,,mirna glava,, 360 dena.
Srbite sto ,,vpletkaa prsti,, i ovdeka maka mi e, no toa e.
Samo ,,se prasuvam,, sto li ke pravime koge ,,ke ne lapne,, mtel. Tie siromaskite ,,ne se sposobni,, za da ne odrzat pod mreza i da ne opsluzat. Najosnovni raboti kako applikacija, ussd, itd nemaat. Tehnicka ,,slusam od levo-desno,, deka poim nemale za bilo koe prasanje.
Ocekuvam tek togas ,,da bide vistinsko placenje,, padnale servisite i ,,tesko stanale,,. Epa ,,mtel,,.
Neka plukaat togas ,,telekom, a1 fanovite,, po Lyca hahahaha.
Posle taa 1god, ke odime na a1 pripejd,ili mozi ke se pocni so 4ig, pa ke se razbudat malce monipolistite.....koj znae ziveli pa videli

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.475
Поени од реакции
821
Аманте луѓе трагедија направивте. Од 1600 на 2500...не е милион евра разлика.
Пак е добра понуда.

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.475
Поени од реакции
821
Епа користете гулаби место мобилни, така скроз наскроз ќе заштедите ахахахаха

Член од
7 јуни 2014
Мислења
1.110
Поени од реакции
1.249
Епа користете гулаби место мобилни, така скроз наскроз ќе заштедите ахахахаха
гулабите месечно повеќе ќе потрошат само за храна, ами каде е во приказнава соколт ;)

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.991
Поени од реакции
5.852
Posle taa 1god, ke odime na a1 pripejd,ili mozi ke se pocni so 4ig, pa ke se razbudat malce monipolistite.....koj znae ziveli pa videli
Австриец не се буди туку си го тера есапот што го пресметал дома и не го интересира дали ќе му помине на пазар или не.Ако гледа дека не му поминува едноставно ги продава акциите и се отарасува од фирмата.

Kajgana Shop

На врв Bottom