- Член од
- 31 јули 2023
- Мислења
- 37
- Поени од реакции
- 18
Почнете тука дискусија поврзано со дебатата
- Nepoznatiotttt
- Одговори: 570
- Форум: Политика и вести
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ацид да имаше пари колку што ве има дупли јузери ќе ни плаќаше.Добро бе толку останавте на форумов? Едно 10 души на кои им остана само да развиваат теории на заговор и да им се причинуваат дупли јузери? Дебата нула. Acid треба да почне да плаќа луѓе кои можат да напишат повеќе од 3 простопроширени реченици, пошто форумов кај и да е ќе пропадне.
Па нели Апасиев го забранил знамето од Кутлеш?Поздрав од штабот на Девица
[/URL]
Abe i jas ke kazuvam se i sesto ama realnosta e dali spored toa kako izgledam nekogas i da dojdam na vlast ke go napravam toa.Левица го кажува тоа што ВМРО го преќутува за меѓунационалните односи во државава. Затоа гласам за Левица.
сто пати сум рекол - кога Левица ќе престане да ја пее песната што сакам да ја слушам, ќе сменам станицаAbe i jas ke kazuvam se i sesto ama realnosta e dali spored toa kako izgledam nekogas i da dojdam na vlast ke go napravam toa.
Вака изгледа секој штаб на секоја партија во Македонија, за жал. Дур младината бара прва, втора или трета опција, штабовите се преокупирани од заблудни старци кои не постигнале ништо значително во нивниот живот па се клањаат на некои партиски идеологии кои никогаш нема да се остварат и партиски позиции на кои доколку стигнат знаеме како ќе ги искористуваат.Поздрав од штабот на Девица
[/URL]
Abe i jas ke kazuvam se i sesto ama realnosta e dali spored toa kako izgledam nekogas i da dojdam na vlast ke go napravam toa.
Okej ama mislis deka ne go pravi toa za pridobivanje na glasovi samo, krajna levica se, ne postoi krajna levica na svetot koj ke tera takva politika za koja demek se zalaagat. Vidi samo kako se raduvaat na pobedi na krajna levica vo Irska i Francija i istrazi sto tamu se desava i ke ti stane jasno kakva politika ke vodat. I ne vikam deka vmro neso pravi podobro, za zal samo privremeno ja smiruvaat situacijata koja e ocigledno dojdena do tocka na vrienje. Nas kako nisto dosega ni treba krajna desnica, luge sto ke zboruvaat so fakti i ke ja prikazuvaat vistinskata slika. Apasiev realno imal takvi izjavi vo minatoto ama ti velam, krajna levica e krajna levica.сто пати сум рекол - кога Левица ќе престане да ја пее песната што сакам да ја слушам, ќе сменам станица
Све ми е јасно тоа, али после 30 години пушење албански курови од страна на СДСМ и ВМРО на сметка на нашите национални интереси и права, сме сведени на втора класа народ у сопствена држава, само затоа што двете партии ги слушаат дикатите од Запад. Така да, мене ми е битно како партијата ги третира меѓунационалните односи, дали преќутува како ВМРОи СДСМ или не. Друго ништо не ми е битно. Ја Груевски го откачив истиот момент кога видов дека за да им удоволи на Американците ги жртвува нашите интереси и права во албанска полза. СДСМ цело време тоа го прави, независно за која гарнитура се работи.Okej ama mislis deka ne go pravi toa za pridobivanje na glasovi samo, krajna levica se, ne postoi krajna levica na svetot koj ke tera takva politika za koja demek se zalaagat. Vidi samo kako se raduvaat na pobedi na krajna levica vo Irska i Francija i istrazi sto tamu se desava i ke ti stane jasno kakva politika ke vodat. I ne vikam deka vmro neso pravi podobro, za zal samo privremeno ja smiruvaat situacijata koja e ocigledno dojdena do tocka na vrienje. Nas kako nisto dosega ni treba krajna desnica, luge sto ke zboruvaat so fakti i ke ja prikazuvaat vistinskata slika. Apasiev realno imal takvi izjavi vo minatoto ama ti velam, krajna levica e krajna levica.
Jasno, samo smetam deka ovie se daleku od toa. Barem od toa sto gledam po insta. Ete nivni nov sovetnik od edna opstina vo Sk, koj bese izglasan sega me "napadna" koga pisav nekade deka mora da prestane tiranijata na romite, so istite fazi na sekoj levicar. Inaku nemam nisto protiv, sekako istite luge od dvete partii se zbogarija nenormalno, koa ne bi imale muslimanski malcinstva i bi sakal levicarska vlast ama vaka koga gledam sto se slucuva nasekade so krajnata levica tesko deka bi im dal glas.Све ми е јасно тоа, али после 30 години пушење албански курови од страна на СДСМ и ВМРО на сметка на нашите национални интереси и права, сме сведени на втора класа народ у сопствена држава, само затоа што двете партии ги слушаат дикатите од Запад. Така да, мене ми е битно како партијата ги третира меѓунационалните односи, дали преќутува како ВМРОи СДСМ или не. Друго ништо не ми е битно. Ја Груевски го откачив истиот момент кога видов дека за да им удоволи на Американците ги жртвува нашите интереси и права во албанска полза. СДСМ цело време тоа го прави, независно за која гарнитура се работи.
Не ме интересира дали се левичари, дали се комунисти, или чак дали се на страната на Русија у ратов. Битно ми е да имаат реален пристап кон сотојбата која ни ја наметнаа Албанците и нивните мецени од САД/ЕУ.
Jasno, samo smetam deka ovie se daleku od toa. Barem od toa sto gledam po insta. Ete nivni nov sovetnik od edna opstina vo Sk, koj bese izglasan sega me "napadna" koga pisav nekade deka mora da prestane tiranijata na romite, so istite fazi na sekoj levicar. Inaku nemam nisto protiv, sekako istite luge od dvete partii se zbogarija nenormalno, koa ne bi imale muslimanski malcinstva i bi sakal levicarska vlast ama vaka koga gledam sto se slucuva nasekade so krajnata levica tesko deka bi im dal glas.