Имаш ти веќе работни активности, земи испрати им мејл на Лапорта и на Барса против кои новинари приватни тужби да испратат.Јас сепак ќе почекам изјава од приватното обвинителство на Реал, најверодостојни ми изгледат.
Преку постот се слуша звукот на life support апаратите шо ве одржуваа во живот дека ќе испадне нешто од ова, и ќе земете титула на некој начин.Имаш ти веќе работни активности, земи испрати им мејл на Лапорта и на Барса против кои новинари приватни тужби да испратат.
Остај го правото за луѓето што го разбираат, нема потреба да си ја мачиш душата.
Познат ти е терминот life support и апарати за одржување во живот, али нормално, со оглед на ситуацијата во која се наоѓа Барса.Преку постот се слуша звукот на life support апаратите шо ве одржуваа во живот дека ќе испадне нешто од ова, и ќе земете титула на некој начин.![]()
Јас сум супер право да ти кажам... Уште повеќе се расположив кога видов дека ти се врати на форумот. Се загрижив малку, после Ел Класико исчезна како КунташеСупер сме, времето сончево, расположени до максимум. Вие како сте?
Се послабо и послабо ќе ме има на форумов, ништо чудно и скроз да се изгубам од истиот.Јас сум супер право да ти кажам... Уште повеќе се расположив кога видов дека ти се врати на форумот. Се загрижив малку, после Ел Класико исчезна како Кунташе![]()
Не не ставај у ист кош со криминалци, ќе те моламНа Чоло треба орден да му дадат и монументум да му изградат што освои две титули во ерата на Реал и Барса и најкорумпирана лига, глас да не слушнам поќе.