La Liga Santander 2016/2023

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.095
Поени од реакции
74.901
Се наполнија со играчи преисфорсирани од агентите, реално чисти просеци, нека отпаднат бар ќе биде јако во Сегунда да ги превземе Бенитез. :D
Тоа е кога Мендез ти увалува свои играчи, Сегунда е неминовна :icon_mrgr:

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Мајтапот на страна ама искрено мислам дека бекојте му се таман(Гаја и Кансело) , и плус ако ги пратите ќе забележите дека не играат воопшто лошо, е сега за да победуваш треба голој да даваш а кај Валенсија нема кој да турни голче, Негредо ваков таков сепак беше солиден играч и му бркаше работа.
Гаја е океј ама Кансело е многу лош. Веројатно ти оставил впечаток во офанзивните акции, но во дефанзива е убедливо најслаб бек во лигата. Севкупно еден од послабите десни бекови е во Примера.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.326
Поени од реакции
4.240
Гаја е океј ама Кансело е многу лош. Веројатно ти оставил впечаток во офанзивните акции, но во дефанзива е убедливо најслаб бек во лигата. Севкупно еден од послабите десни бекови е во Примера.
Пошо треба да иде у Барса? :)))

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Мене ми се слуша така или публикава од време на време вика Мадрид Мадрид ?

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.747
Поени од реакции
22.948
Мене ми се слуша така или публикава од време на време вика Мадрид Мадрид ?
Ти ептен лошо со ушите стоиш, чим ти се слуша во Баскија на Сан Мамеш да се скандира Мадрид. :D :D

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Kaква доминација на Еибар,Атлетико не само што дуел неможат да земат туку и топката не ја видоа..овие Еибар како на дроги се,ем поспремни ем покасапи...добро мислат Атлетико да бидат Топ4 оваа сезона?..ако неможат едни Еибар да ги победат тогаш нека се отепаат

O

ob1

Гостин
Чисти пенали и за Барса и за Виљареал не свирна, судијава скроз се изгуби.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Некој не сака Барса да биде втора

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Судењево е очај од година у година. Премногу очигледни пенали не свири, за Виљареал не го свирна само поради компензација, на 5 метра беше од него, не е логично дека не го виде.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Добра борба за третото место, сепак меџикал Леси им го извади газот на ѓупциве :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom