Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Имам јас еден проблем во врска со една другарка т.е што многу ми се свиѓа.Денес кога се враќав од школо претпоставував дека ке ја видам и ја видов и не очекував да почне да плаче пошто она секад е весела насмеана.И ја прашав што и е проблемот ми вика дека другарките од нејзин клас ја местат во се,ја викаат користољубива и дволична,све што прават они ја местат неа.И мене онака ми бадна жал и незнаев што да и кажам.. пошто знаев дека ова ке се случи и ја предупредив.Иначе девојчето и супер,бомбона права (магнет на машки) само што сите женски и љубоморат.Сакам да и помогнам некако ама незнам како во петок ми кажа т.е јас и кажав да дојде кај мене да си направиме муабет и се согласи..и сеа како да и помогнам,што да и кажам...Сепак многу ми се свига типкава и бев лут зашто ми акна корпа ама сеа ми бадна жал за неа.

И сега ти сакаш совет како да ја утешиш и посоветуваш со другарките или како да ја освоиш? Или мислиш дека ако и` помогнеш со другарките дека нема да ти акне корпа пак?

Да сакам да помогнам на некој начин, не дека сакам да ја освојам пошто и така пак ке ми ја тресне корпата

Епа темава е за љубовни проблеми и совети:)

...Па добро и мојов е така љубовен проблем...ми се свига ми удри корпа може ке имам сеа шанса :smir:.Само сакам да дополнам.Искрено сакам да ја освојам на некој начин и ке и помогнам во се....Ме капираш Fortune

Па затоа јас те прашав дали сакаш да ја освоиш, да и` помогнеш или мислиш дека со тоа што ќе и` помогнеш ќе ја освоиш.

Може тоа да помогне, но можеби и нема. А што треба да и` помогнеш? Како другарките да не ја местат и да не и` љубоморат? Поточно кажи што сакаш ти да смениш.

Вака,Како што пишав погоре едноставно на некој начин сакам да и помогнам да и дадам допонителни совети за нејзините другарки и за неа,но незнам каков? Затоа се обратив тука...Пошто секогаш кога и е тешко јас налетувам и се разбира ке ми каже за што се работи и јас одма ке се понудам да и помогнам сум и помогнал доста до сеа..ама за нејзините другарки незнам...Еве да ти кажам една од нејзините другарки ме зеза мене ми се пушта цело време демек и се свигам.Оваа И вика да престане да ме закача а она пак си продолжува.Незнам дали ме свакаш што сакам да кажам.

однесување на една девојка.. Што би направиле?

Што би направиле доколку имате девојка од која ви прија нејзиното присуство односно ви е интересно кога сте со нејзе но по извесен период сваќате дека она воопшто не се интересира за вас односно е крајно себична и си гледа само за нјезе.

Ништо посебно, ќе и го дадам тоа што го сака и после чао пријатно секој на своја страна.

Него во која смисла ти е "интересно кога си со неа"?

Слушај 1 ти си се затрескал и сеа бараш совет што да правиш, ако ти даде земај ако не бегај (сеа не буквално да бегаш него да бараш друга цура кај која е изоставена последната особина).

А кога ќе го прочитам твојот пост уште еднаш ми стои многу чуден

eden напиша:
Што би направиле доколку имате девојка

сеа девојка ти е или другарка???

Машко, немој да се мешаш во женски работи, ако ти се свиџа момата тогаш "фати си ја", така ќе помогнеш на двајцата.

Девојка со која сум бил 1 година, незнам што би можел да земам од нејзе. За другарка не би ни пишувал. Проблем е што една година не се заборава туку така веќе не идеме 2 месеци но сеуште не можам да ја заборавам. Но никако не сакам да се вратам на неа зошто знам дека ништо друго нема да добијам освен тоа што пак ќе ме повреди. Одсекогаш сум правел се за неа а она воопшто ништо, како одминува време се повеќе се подсеќам на работи кои во тој момент кога се слуќиле не сум се расправал од стил кога ќе ти помогне нешто после и е криво зошто демек си ја искористил, а ти никогаш не си помислил за нејзе така.

eden напиша:
Девојка со која сум бил 1 година, незнам што би можел да земам од нејзе. За другарка не би ни пишувал. Проблем е што една година не се заборава туку така веќе не идеме 2 месеци но сеуште не можам да ја заборавам. Но никако не сакам да се вратам на неа зошто знам дека ништо друго нема да добијам освен тоа што пак ќе ме повреди. Одсекогаш сум правел се за неа а она воопшто ништо, како одминува време се повеќе се подсеќам на работи кои во тој момент кога се слуќиле не сум се расправал од стил кога ќе ти помогне нешто после и е криво зошто демек си ја искористил, а ти никогаш не си помислил за нејзе така.

Па така кажи си бе другарче, што вртиш одоколу, кажи што те мачи...
И сега не сакаш да бидеш со неа пошто зашто, а од друга страна мазохистички посакуваш да се смирите. Ајде главата горе и барај друга, оваа штом за 1 година не си ја скротил нема ни во иднина. Биди малку машко пошто од муабетот што го кажа се гледа дека папучариш и заради тоа дошло до ова. Девојките сакаат "машко" а не "плачко". Мора да имаш "свое јас" а не "нејзино јас".

Не е баш така, не папучарам нема врска тоа, сум гледал како кон другар пријател нема врска со папучарење, ја имам повредувано толку многу што дури по некогаш и сам сум си викал дали сум нормален што зборувам, навистина гадни работи. Сеуште ми се јавува, но јас од дно на душата не можам да и опростам за таквиот однос секое наше видување е се полошо само повеќе ја вреѓам а она нон стоп ми вика дека ќе се сменела ако сме се смириле. Еднаш се договоривме да направи нешто да видиме дали ќе го направи а она ми сврте друг филм по што уште повеќе ми се згади и сега кога и да се видиме освен тоа што ја вреѓам и и кажувам какво ѓубре е нема ништо друго од нашето гледање. А и приметувам дека кога разговараме во последно време се однесува како да сум папучар како што викаш ти а тоа ме вади од такт ми иде да ја треснам од земја ко ќе го забележам тој однос.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom